Tortilla House

Kolmas paikka missä olen lähiaikoina syönyt meksikolaista (toiset ovat Eatos ja Cholo). Toimii hieman subbarin periaatteella, eli saa itse vaikuttaa kokoonpanoon. Itse valitsin kokonaisuudeksi possu-burriton ilman riisiä ja lisä chipotle-kastikkeella, juomaksi Dr. Pepper (10,70e, juomasta tuli hieman lisää).

Annos oli lämmin, iso ja maukas. Itse arvostan tämän Cholon vastaavanlaisen ohi, osittain siksi, että tässä ei ollut (mielestäni turhana) täytteenä sitä iänikuista riisiä. Osittain myös ehkä siksi, että tässä maut tulivat mielestäni paremmin esiin ja annos oli edes jossain määrin tulinen.

Miljöö on ahdas katukahvila muutamalla penkillä, eli ajaa asiansa kunhan olet liikkeellä oikealla asenteella, mutta ei ole missään nimessä viihtyisä.

Palvelu oli ystävällistä ja ripeää. Bonusta pöydässä olleissa hieman eksoottisemmista kastikkeista joilla voi modailla pötkyläänsä tarvittaessa.

Kasvissyöjille ei ainakaan silloin kun kävin, ollut mitään realistista vaihtoehtoa ja lasten kanssa ohittaisin ja menisin läheiseen Picnic:iin.

URL www.tortillahouse.fi
Puhelin 044-7055575
Osoite Urho Kekkosen katu 1, Helsinki

 

One thought on “Tortilla House”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.