Zinnkeller

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/11/16

Koulut alkoivat ja kuulemma eilen ostetut reput olivat olleet suuri suksee. Lounasaikaan tuli vähän säädettyä paikan suhteen, mutta kaunis ilma ajoi vähän kauemmas ja päätin käydä Krunikassa asti. Täytyy sanoa, että tuli pieniä L16 muisteluita, kun kävelin Liisankatua pitkin. Zinnkeller on saksalainen ravintola ja ilmeisesti ollut samalla paikalla jo melko pitkään.

Traditional German food served in a cozy environment. Get some Bratwurst, Sauerkraut and a beer and you’ll be coasting.

Some other restaurants in Kruunuhaka are Ask, Café DaJa and Korea House.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/11/16

Paikka tarjoaa buffettia (10,10e) salaattibaarilla, sopalla (8,80e salaatti+soppa) sekä jälkkärillä ja lämpimän buffan voi vaihtaa myös lautasannokseen. Tänään oli tarjolla: Riistakäristystä perunasoseella ja puolukkahillolla, kermainen parsakeitto, salaattibaari (salaatti-tomaatti-kurkkusalaatti, pastasalaatti sattumilla, kinkku-riisisalaatti, kaaliraastesalaatti, paria kastiketta, tummaa ja vaaleaa leipää sekä margista), Jääkellarilohi-salaatti (10,10e), Bayerilainen makkaravalikoima Eisbein/Leberkäse/Bratwurst (10,10e), jauhelihapihvi paistetulla kananmunalla ja perunalla (10,10e), Thüringer Bratwurst hapankaalilla ja perunalla sekä pekoni-sipuli Flammkuchen (11e).

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/11/16

Tilaus ja maksu tuli hoidettua tullessa tiskille, mutta ilmeisesti olisi voinut myös pöydässä tilailla. Aseet yms löytyvät katettuina pöydistä ja muistaakseni päivän lehtiä seilasi ravintolassa. Itse vatuloin makkaroiden ja Flammkuchenin välillä, mutta saksalainen makkara vei niskalenkki-voiton. Lautasannokset tuodaan pöytään.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/11/16

Alkuun heitetty soppa oli oikein hyvää, lämmintä ja samettisen täyteläistä. Vaalea ja tumma leipä olivat nekin hyviä ja näitä oli kiva nakerrella sopan kaverina.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/11/16

Alkusalaatti oli jännä sekamelska kaikenlaista. Ihan hyviä nämä olivat, tosin se salaattikastike oli aika tuimaa (mitäs lorottelin sitä niin paljon) ja jotenkin nuo riisisalaatit eivät vaan toimi itsellä.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/11/16

Pääruoka saapui melko nopeasti ja sen kylkeen tuli sinappiastia. Bratwurst oli hyvää, milloinkas se ei olisi. Leberkäse oli sekin hyvää, tosin vähän pliisua sen Bratwurstin vieressä. Eisbein oli rasvaisen mureaa ja maistui käytännössä joulukinkulta. Lämmin hapankaali oli omiaan leikkaamaan tämän rasvaisuutta ja tiukka sinappi oli oikein perinteinen mauste tähän porukkaan. Mutta ne perunat eivät jotenkin kuuluneet joukkoon. Sellainen nahkea “kuori” (kuorettomien) perunoiden pinnalla ja hieman jauhoisen oloinen sisusta.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/11/16

Loppuun oli kahvia (ja valmiiksi haudutettua!) teetä sekä pieni makea, joka tällä kertaa oli joku tällainen kakku hyytelöpäällysteellä. Kakkupala oli mukava tapa lopetella tämä kotiruokalounas hauskalla saksalaisella twistillä.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/11/16

Sisustus on saksalaishenkisillä yksityiskohdilla koristeltu ravintola loosseineen ja miellyttävä ympäristö lounastamiseen.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/11/16

Asiakaspalvelu oli asiallista ja sujuvaa. Kasvissyöjälle ei ollut juuri mitään tarjolla. Lasten kanssa tulisi todennäköisesti käytyä muualla, vaikkakin kyllä heille varmasti tämä ruoka olisi maittanut.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/11/16

Ps. “Tervetuloa Sibikseen, nahkat”, eli koulut ovat tosiaan alkaneet!

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/11/16

Pps. Molly Malones se vaan jaksaa. Päivän Pokésaldo (vähän tähän alkaa ehkä kyllästyä, toivottavasti päivittävät peliä jotenkin): Paras, Nidoran (female), 2 Drowzeeta (näitä on ihan liikaa, mut ei haittaa, kuha on expoo), Pidgey ja 5 PokéStoppia.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/11/16

URL www.zinnkeller.fi
Puhelin 09-1354148
Osoite Meritullinkatu 25, Helsinki
Zinnkeller on 11.8.2016 rated 1.7 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.