McDonald’s

image

McDonald’s, Mickey D’s, Golden Arches, mäkkäri. Rakkaalla lapsella monta nimeä, vaikka onhan tämä melkoinen vanhus jo, eikä välttämättä ihan niin universaalisti rakastettukaan. Tänään oli olosuhteista johtuen hullu kiire, joten paikaksi osui se lähin ja nopein. Paikka tarjoaa (yllätys yllätys) hampurilaisia. On isoja, kuten Big Mac (4,10e, 6,80e ateriana eli ranujen ja juoman kanssa, +1e plus-ateriana jossa isomman ranut ja juomat. Mutta tehän tiesitte tämän jo.) ja McFeast (4,10e / 6,70e) sekä pienempiä kuten Tuplajuusto (2e / 5,70e) ja Juustohampurilainen (1e / 4,60e). Onhan noita muitakin, kuten McNuggetteja (3,90e 6kpl + dippi / 6,50e) sekä salaatteja (7,90e ja nykyään kaikki tulee jollain elukalla varustettuna, mikä on jotenkin hämmentävää). Mietin hetken, että mitä otan. Mutta kun nyt yhden kerran tämä tänne blogiin heitetään, niin valinnanhan täytyy olla se ainoa oikea, Big Mac ateriana. En nyt lähtenyt sikailemaan sillä plus-aterialla, kun oli kiire eikä ne ranskalaiset siinä loppuvaiheessa niin hehkeitä enää ole. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille josta saa annoksen tarjotimella mukaan, tai kuten yleisiin tapoihin kuuluu, niin osan annoksesta. Tiskin lähistöltä löytyy ketsupit, mausteet ja muut vermeet.

image

Oikeaoppisesti saatiin eteen “alkupalat” eli ranut ja kokis. Huomaa korrektisti avattu ketsuppiastia, josta tunnistaa veteraanit (*köh*). Lounasaika, joten tikut olivat juuri upporasvasta nousseita ja kuuman rapsakoita. Mutta täytyy sanoa, että kyllä ne Burger Kingin paksut ranskalaiset ovat snadisti parempia. Hamppari saapuessaan oli myös tuore, kun tällä kertaa tehtiin à la minute. Ihan kohtuullinenhan tämä on, vaikkakin vähän kuivakka ja se pihvi ei ole mikään taidonnäyte. Salainen kastike maistuu ihan kivalta ja jotenkin tämä on vaan niin comfort foodia että. Valitettavasti tämä ruokailukokemus on kuitenkin samanlainen kuin yleensä näissä pikaruokaloissa, eli kiire on ja ruoka on näyttelee enemmänkin polttoaineen roolia kuin jotain mistä nautiskellaan.

image

Sisustus on melko homogeeninen läpi maailman, mikä on melkoinen saavutus. Utilitäärinen kalustus, joka ei mene pahimmankaan känniheikin heilumisesta hajalle ja on helppo desinfioida railakkaan päivän jälkeen. Mielestäni tämä nykyilme mäkkäreissä on ihan jees, aina välillähän näissä tulee asioitua perheen kesken. Leikkipaikat ovat aika koukuttavia nuoremmille lapsille, hyvinhän tämä on konseptoitu. Asiakaspalvelu on nopeaa ja kohteliasta. Kasvissyöjälle on KasvisFeast ilmeisesti, ihme ettei ole enää salaatteja. Tosin en minä kyllä pupunruokaa menisi mäkkäristä hakemaan, vaan kuolleita lehmiä ja kanoja. Lasten kanssa tänne on helppo tulla, siihenhän tämä on viritetty kaikkine Happy Meal lelujen, ilmapallojen sekä leikkipaikkojen osalta.

image

Ainiin, ne kengät mistä mainitsin aiemmin. Ne ovat saapuneet <3 Hetken meni käyttöönottovaiheen hinkkaamisessa, mutta näillä jaksaa taas seuraavat 10 vuotta käydä duunissa (kestävä rakenne ennen kaikkea). Ja lasitkin tulivat. Jei!

image

URL www.mcdonalds.fi
Puhelin  040-7170258
Osoite Mannerheimintie 16, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.