Windsor

image

Passikuvien jälkeen olikin sitten vähän pidempi odottelu, että sai ajan Pasilan poliisiasemalta. Täällä ei ole tullut aikaisemmin käytyä, joten oli ihan mielenkiintoinen reissu. Olin osuvasti jättänyt vielä vanhan passin himaan, joten pääsin muistelemaan mm. vanhoja osoitteitani Suomessa ja ulkomailla sekä muita jännittäviä yksityiskohtia elämästäni. Ei muuten muistunut ihan kristallinkirkkaasti jokainen osoite tarkalleen mieleen (vaimon synttärit sentään muistin pilkulleen). No joo, mutta kuten Rauno Repomies sanoisi: “Asiaan!”. Kävellessäni pois poliisilta tihkutti sen verran, etten viitsinyt tsombailla alkuperäiseen kohteeseen (Ravintola 91.1) vaan valitsin ensimmäisen matkalla Pasilan juna-asemalle, joka tässä tapauksessa oli Windsor. Tämä on näemmä pubi, joka tarjoaa buffet (10e) tyylistä lounasta intialaiseen henkeen. Tarjolla oli tänään (pahoittelut epätarkkuudesta, listaa ei ole netissä ja en lähtenyt ottamaan kuvaa käsin : Lammasta tulisessa tomaattikastikkeessa, kanaa tomaattikastikkeessa, kasvispyöryköitä tomaatti-voi-kermakastikkeessa, riisiä, kebabia ja tomaattista kastiketta, salaattibaari (jäävuorisalaatti, maissia, suolakurkkukuutiota, punajuurta, marinoituja valkosipuleita ja chiliä), naan-leipää sekä jogurttikastiketta. Loppuun kuuluu kahvi tai tee. Tilaus ja maksu hoidetaan baaritiskille.

Hauskaa, että buffassa on peltilautanen, siitä kiitos heti kärkeen. Salaatti oli hyvin tavanomainen suoritus ja hukutinkin sen ovelasti siihen “raitaan”, joka tosin oli käytännössä paksua jogurttia (tms hapatettua maitoa) josta puutui maustaminen. Riisi oli myös hieman kuivakkaa ja kebab-liha liian vähän ruskistettua omaan makuun. Kebabin kaverina toiminut kastike oli ikävän teollisen makuista. Mutta sitten hyviin asioihin, eli ne intialaishenkiset kastikkeet olivat ihan hyviä. Lammas oli snadisti tulista ja kastike muutenkin maukasta, tosin liha oli hieman päässyt kuivan puolelle. Kana taasen oli edelleen murisevan mehukasta ja kastikekin oli maittavaa. Kasvispyörykkä oli ihan ok ja kastike oli täyteläisen hyvää. Naan-leipä oli hieman lötköä, mutta kuitenkin ihan sopivaa kastikejämien noukkimista varten. Eli vähän tällainen ristiriitainen ruokakokemus, joitain ihan kohtuullisia suorituksiakin kuitenkin sisältäen.

image
Sisustus on lähiöpubin henkeen sisustettu toimistohuoneisto. Mitä tähän nyt sanoisi .. loossit olivat ihan mukavia. Asiakaspalvelu oli nopeaa. Kasvissyöjälle oli ne pyörykät ja salaatti, joten vähän hintsusti oli. Webskan mukaan on pizzaakin tarjolla, joten ehkä jotain sellaista? Lasten kanssa tuskin tulisi mentyä.

URL www.windsor.fi
Puhelin 09-7260726
Osoite Maistraatinportti 4, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.