Empire Plaza (2. kerta)

IMG_1186

Hyvin ansaitun ja erinomaisen loman jälkeen alkoi taas työt kovalla vauhdilla. Ja koska lomakuulumiset ovat tärkeämpiä kuin tiukan sisäisen säännöstön noudattaminen, niin päätin kulkeutua porukan mukana syömään. Tällä kertaa valikoitui (jälleen) “Kampin kiinalainen”, eli Empire Plaza ja mikäs siinä, ihan ok buffet (9,60e, onko tämä tosiaan voinut halventua kymmenen senttiä vai olinkin aiemmin kirjoittanut väärin?), kuten aiemmin olen jo todennut.

Tällä kertaa oli tarjolla tofua, nautaa, possua ja kanaa sekä friteissä oli epäilyttävästi “taskuraputikkua”, jota oli sitten pakko maistaa tofuannoksen lisäksi. Salaattibaari on aina sama ja lisukkeissa oli jälleen riisi sekä paistettu riisi sattumilla. Tofu-annos oli ihan ok paistetun riisin kanssa, varsinkin kun sen peitti chili-öljy-hakkeella.

Söimme porukalla ulkoterassilla, joka osoittautui oikein mukavaksi vaihtoehdoksi, kun ilmat vielä sallivat moisen luksuksen. Terassi on miellyttävämpi kuin luulisi, vaikka ollaan periaatteessa olutterassin kaltaisessa asetelmassa, niin ainakin lounasaikaan kaikki söivät ja tuhkakupin voi aina siirtää toiseen pöytään.

Ravintolassa oli melko paljon turistin oloisia ryhmiä ja joitakin pre-teen lapsiakin oli jonottamassa ruokaa. Makujen puolesta ruoka oli sitä perussettiä, mitään kovin yllättävää ei ollut, tosin raputikut olisi voinut jättää väliin. Sitruunakastike friteille oli toisaalta ihan kiva.

Tästä tämä taas lähtee käyntiin, josko saisi parisataa ravintolaa tämän vuoden aikana yhteensä kahlattua läpi.

URL www.empireplaza.fi
Puhelin 09-3280328
Osoite Urho Kekkosen katu 1, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.