Mezza

Tänään pidin välipäivän jumppaamisesta, kun oli muuta actionia tiedossa. Illalla ollaan menossa R:n kanssa ulos (siitä myöhemmin lisää) ja lounastreffitkin oli sovittu Sellon kylkeen, Mezza-ravintolaan. Juttelutuokio olikin oikein antoisa, mukava irroittautuminen tällaisena tuulisena kevät/kesäpäivänä.

Sellon torillakin näytti olevan joku street food festarimeininki, jossa oli esillä kauppakeskuksen ravintoloiden telttoja. Wu Gu Feng -ravintolan tilalle on näemmä tullut Luckiefun’s.

Middle-Eastern style buffet close to the Sello shopping mall in Espoo. The food was good and there was a lot of it.

Other restaurants in the area are Retro, Curry Palace and Royal Peacock.

Tänään buffassa (12e, 10e pelkät viileät safkat) oli tarjolla: Parsakeitto, paprika feta-jauhelihatäytteellä, italialainen kukkakaalivuoka, Välimeren yrteillä maustettu uunilohi, naudan lihapullat Välimeren yrteillä, pinaattirullia balsamic kastikkeella, maustettua bulguria, riisiä sahramilla, falafelia, tuore zaatar-leipä, tuore gluteeniton leipä, useita salaatteja, munakoisotahnaa, hummusta, harissaa, tzatzikia, jälkiruokaa sekä erikoiskahvia. Otettiin koko setti, tilaus ja maksu hoidettiin tullessa tiskille.

Alkuun nyitty parsakeitto oli ihan jees, hyvä lämmike tavallista viileämpään (eli normaaliin) keliin. Leipä maistui myöskin, joskin vähän turhan pullamaista, sopi kuitenkin oivasti tahnojen pyyhkimiseen lautaselta.

Salaattilautanen (en jotenkin saanut tarpeeksi tilaa lämpimille safkoille) tuli kasattua ruotsinlaivametodilla, mutta täytyy sanoa että tämä oli hieman normaalia parempaa settiä.

Tahnat maistuivat toisistaan erilaisilta ja käsin nykerretyltä, nämä jäivätkin vahvimmin mieleen lounaasta. Muutkin komponentit sopivat toistensa kanssa yhteen, muodostaen kivan harmonisen kokonaisuuden.

Vähän jäin kaipaamaan jotain tulista komponenttia tähän, tosin mulla jäi tosiaan tarinoinnin yhteydessä osa buffasta kokeilematta, mutta se mitä söin oli hyvä versio tällaisesta lähi-itä-henkisestä buffasta.

Ei yhtä hyvä kuin Sandro tai Kilim, mutta maittava joka tapauksessa. Loppuun vedetty kahvi ja rapsakka minimunkki toimi myöskin.

Sisustus on valoisa ja modernin oloinen, isot ikkunat tulvivat valoa saliin ja ulkona oli myös terassi leikkipaikkoineen. Eli tämä voisi hyvinkin sopia myös lasten kanssa asiointiin. Asiakaspalvelu oli sujuvaa ja ystävällistä. Kasvissyöjälle oli runsas valikoima herkkuja, kannattaa käydä.

Ps. OXin (vai The Messin? Kuvasta vaikuttaisi että Messin, vois tietty mennä tsekkaa, mutta kun on niin laiska ettei jaksa) tilalle on tulossa Hill’s Dumplings. 9.6. näyttäisi olevan suunniteltu avajaispäivä.

URL www.mezza.fi
Puhelin 040-7770492
Osoite Alberganesplanadi 5, Espoo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.