Espresso House

image

Kampin vii-iimeinen ravintola (whee!) oli sitten Espresso House. Lainatakseni Cityn jännästi aseteltua kuvausta “Espresso House on nimensä mukaisesti kahviin erikoistunut kahvila.“, mutta siis saa täältä ruokaakin. Tarjolla oli Caesar- sekä vuohenjuustosalaatti (8,90e) ja täytettyjä sämpylöitä (6-7e) sekä kaikenlaista pienempää herkkua. Itselle valikoitui tuo Caesar-salaatti, joka oli kanalla varusteltu, kastike tuli erillisessä kipossa ja krutongit omassa pikku pussissaan. Tarjolla on toki myös kahvia, mutta tämän päivän kahvimäärä oli jo ihan tapissa, joten passasin. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille, josta salaatin saa samantien mukaansa. Tiskiltä löytyy myös aseet ja vedet.

image
Tämä salaatti oli hyvin perussettiä, ei yllätyksiä oikein mihinkään suuntaan. Pari kirsikkatomaattia, romaine-salaattia, parmesanlastuja, kanaa, sitä kastiketta sekä melko kovia krutonkeja. Nopea ja semikevyt (tätä voi säädellä sillä kastikkeella) lounas. Ei tässä mitään vikaa ollut, mutta ei ollut mitenkään erityisen herkullinen myöskään. Mutta ruoka ei tuntunutkaan olevan se pääasia tässä paikassa.

image
Sisutus oli oikein kotoisan ja viihtyisän oloinen. Tänne kannattaakin tulla istuskelemaan ja turisemaan kaverin kanssa tai sitten etätöihin, johon tämä vaikutti hyvinkin erinomaiselta paikalta. Täällä olikin kaikenlaista pipopäätä/partaveikkoa mäkkiensä kanssa tuusaamassa varmaan jotain kreaa (käytin varmaan kyseistä sanaa väärin). Voisi hyvin itsekin tulla istuskelemaan joskus, jos olisi sellainen päivä, näitä tosin ei oikein nykyisissä projekteissa ole. Kasvissyöjälle oli joitain leipiä ja se vuohenjuustosalaatti. Lasten kanssa voisin hyvinkin kuvitella tulevani istuskelemaan tänne, ainakin oli viihtyisämmän oloinen kuin Picnic (jossa tosin on paremmat salaatit).

URL www.espressohouse.com
Puhelin n/a
Osoite Urho Kekkosen katu 1, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.