India House (2. kerta)

image

Takatalvi iski sellaisella voimalla, ettei todellakaan tehnyt mieli lähtä ulkoilmaan hengailemaan. Koska Forumin ja Kampin ravintolat on nyt pääasiassa koluttu (Johto Cafe taitaa olla käymättä, kuten myös Yacsa sekä Arnolds) ja koska teki mieli lämmintä ruokaa, niin lähdin kollegoiden matkaan Indian Housen lämpöön. Paikkahan tarjoaa intialaisen ja suomalaisen kotiruoan yhdistelmää buffamuotoisena salaattibaarin kera. Loppuun on (pussi)teetä ja kahvia. Tänään oli tarjolla: Curry Possua, Tulista Kanaa, Yrtti Kanaa, Perunaa & Paprikaa, Päivän linssi, Lihapullat & Ruskeakastike, Basmati riisiä & naan-leipää sekä Perunamuusi & Kasvikset. Salaattibaarissa oli jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua ja punajuuria sekä raitaa. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille.

Ruoka täällä on edelleenkin ihan hyvää, tosin aika perusbuffamättöä tämä kuitenkin on. Periaatteessa se suomalainen ruoka siinä sivussa on ihan kiva idea, mutta ainakaan tällä kertaa ne vaihtoehdot eivät olleet riittävän houkuttelevia, että olisin ottanut lautaselle. Tällä kertaa löytyi (hyvinkin tulista) chilikastiketta salaattibaarin vierestä, josta iso plussa. Itse tykkään tulisemmasta ruoasta ja tällä sai kivasti potkua muuten aika maltillisesti maustettuihin ruokiin. Kana ja possu olivat meheviä, mikä ei aina onnistu buffissa. Naan-leipä ei ollut ihan parasta tasoa, oli mennyt sen verran lötköksi.

image

Sisustus on siisti ja asiakaspaikkoja löytyy reilusti, täällä pääsee istuskelemaan ihan mukavasti. Pientä eksotiikaakin löytyy joistain yksityiskohdista. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Kasvissyöjälle buffa ei mielestäni ollut tällä kertaa kovinkaan hyvä, tarjooma on selvästi mennyt lihapainotteiseen suuntaan eikä kasviskeittoa enää löytynyt buffasta. Lasten kanssa tänne voisi tullakin, keskeinen lokaatio buffaan ja tilaan yhdistettynä voisi toimia ihan hyvin.

URL http://indiahouse.fi/
Puhelin 09-56574523
Osoite Mannerheimintie 14–20, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.