Soppakeittiö (Hakis)

Suuntasin yllättäen seuraavana päivänä Hietsun Soppakeittiön vierailun jälkeen Hakiksen vastaavaan ravintolaan. Tapasin kollegan täällä lounastreffeillä ja tilasin itselleni Tomaatti chorizo -keiton (9,00e). Tässä alkuperäisessä Soppakeittiössä on enemmän ruuhkaa, tiukemmat tilat ja hetken joutui odottamaan sopivaa paikkaa. Viereiset kauppiaat aina sillointällöin vitsailevat soppajonolla, mutta annetaan heidän naureskella toisten menestykselle 😉

Ruuat tuodaan leipineen ja öljyineen pöytiin (vs. Hietsun itsepalvelusta) ja maut olivat jälleen kerran kohdillaan, vaikkakaan tämän kertainen keitto mausteisine chorizopalasineen ei ihan yltänyt bouillabaissen tasolle. Palvelu oli ripeää ja asiallista.

Kasvissyöjä saa täälläkin kasvissoppaa, mutta lasten kanssa en tänne tulisi hiiltymään mistään hinnasta.

PS. Tähän loppuivat minun arkistoni, eli tästä eteenpäin on vain livepäivityksiä, eikä enää näitä “trip down the memory lane”.

URL katijafille.fi/soppakeittio
Puhelin 09-3232070
Osoite Hämeentie 1a, Helsinki

 

One thought on “Soppakeittiö (Hakis)”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.