Cholo (2. kerta)

20140716-114040-42040968.jpg

HUOM! Ravintola on suljetttu ja tilalle on tullut Chalupa-ketjun piste.

Toinen kerta Cholossa ja tällä kertaa sain listalta Street Tacon (9,50e) kanalla ja habanero-kastikkeella. Ravintolaan oli jonoa (kesällä!) jo klo 11 aikaan kun se avautui, joten paikka on todellakin suosittu. Pienen odotuksen jälkeen pääsin tiskille tilaamaan ja tosiaankin tacot tuli listalta tällä kertaa, El Burriton hillittömyys vielä melko tuoreena mielessäni.

Hyvää tässä ajoissa olemisessa oli se, että pääsi valitsemaan kuitenkin istuinpaikan, joita oli kesää silmälläpitäen sijoitettu lisää ravintolan ikkunan eteen kadulle. Eli pieni ulkoterassikin löytyy, josta mukava näkymä ruttopuistoon. Ruoka tuli melko nopeasti, kuten paikan tyyliin sopii. Haettua annoksen tiskiltä huomasin yhden odottamattoman asian tacossa. Kuori olikin pehmeä, eikä kova, kuten olin luullut. Eipä siinä mitään, tosin ruokailu oli melkoisen sotkuista touhua verrattuna folioon käärittyyn burritoon (jonka varmaan muuten saa ilman riisiä, olin väärässä edellisellä kertaa ja nämä kootaan erillisistä komponenteista, joten todennäköisesti riisin tms voi skippaa halutessaan).

Tacot olivat maukkaita ja sotkuisuutta lukuunottamatta sopivia lounasruuaksi. Tästä lähti nälkä, mutta tunne on kuitenkin kevyt eikä tullut kauheaa ähkyä kuten viime kerralla. Habanerokastike olisi saanut olla oikeasti tulista, nyt tämä oli aika pliisua. Olisin myös kaivannut vähän tekstuuria tähän annokseen, nyt kaikki kuorta myöten oli pehmeää ja varsinkin viimeinen taco oli jo ehtinyt vettyä lähes hajoavaksi. Yksi sivujuonne tässä sotkuisessa syönnissä oli, että lähtiessä tuli hieraistua silmään ja aika kivasti poltti tuo habanero kastike jota sormiin oli syömisen yhteydessä näemmä päässyt.

URL cholo.fi
Puhelin
Osoite Lönnrotinkatu 9, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.