Kaarna

Forumin kyljessä toisessa kerroksessa (entisen Rendezvousin tms tiloissa), ravintola Kaarnassa on ihan kivat näkymät Manskulle. Tilaus ja maksu tiskille ja viikon toisen buffetin kimppuun.

Itse valitsin keiton ja salaatin (8,50e). Salaattia ja leipää alkuun salaattibaarista jossa semikohtuullinen valikoima. Keitto oli kanssa ihan ok. Nälkä lähti ja paikka itsessään on miellyttävä, joskin aika “ketjumainen”.

Kasvissyöjille suosittelisin juurikin tuota keitto ja salaattikomboa, tosin keitto kannattaa tarkistaa ennen tuloa, koska se ei ole automaattisesti kasviskeitto. Lapsiperheille tämä on varmaankin ihan ok paikka, valoisa ja avara, vaikkakin sisään kävellään baaritiskin vierestä. Täällä se ei kuitenkaan ole mielestäni kauhean hallitseva elementti. Tiskiltä löytyy päivän lehdet.

URL www.raflaamo.fi/en/helsinki/kaarna-baari-keitti
Puhelin 010-7664550
Osoite Mannerheimintie 20, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.