Gran Delicato

image

Tänään olikin sitten myöhäinen ja nopea lounas, kun kävin parturissa. Nappasin matkalta mukaan ruokaa Gran Delicaton Fredan pisteestä. Paikka on siis italialaishenkinen kahvila, joka myy: Ciabattoja (7,20), pannineja (7,50e), salaatteja (9,50e – 10,50e) ja sitten vielä pannini + vihersalaattikomboa (11,50e). Ciabattat tuntuivat olevan lähes kaikki pesto + juttuja ja pannineissa taasen oli: Mozzarella-kasvis-pesto, kana-munakoiso-juusto-pesto ja sitten provolone-parmankinkku-oliiviöljy. Syystä tahi kolmannesta ei tehnyt mieli pestoa, joten päädyin tuohon provolone-panniniin. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille.

image

Näyttöruutujen kelmeässä loimussa naposteltu pannini ei nyt mitään palkintoja voita, mutta ei tämä nyt sinänsä mitenkään huonokaan ollut. Ehkä pientä lisärapsakkuutta olisi voinut olla pinnassa ja jotain jekkua mukana täytteissä. Nyt tämä jäi makunsa puolesta jälkeen Arnoldsin vaikeasti syötävää bagelia ja kaiken kaikkiaan tämä oli ylihinnoiteltu pikku välipala. Mutta tulipahan kokeiltua.

image

Sisustus kahvilassa on siisti ja hyllyt kahveineen yms herkkuineen ovat hyvässä järjestyksessä. Tämä voisi hyvinkin toimia pikaisena pistäytymispaikkana espresson merkeissä. Ison ikkunan baaripöydällä on varmasti kiva hörppiä lämmintä ja ihmetellä Fredan kuhinaa. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista. Kasvissyöjälle oli niitä leipiä, mutta ruoan osalta parempia vaihtoehtoja löytyy todella monta kivenheiton etäisyydeltä. Lasten kanssa en myöskään vaivautuisi, Picnic tarjoaa edullisempaan hintaan paremmat setit ja puitteet (mielestäni siellä on kivemmat asiakaspaikat).

URL http://www.grandelicato.fi/
Puhelin
Osoite Fredrikinkatu 27, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.