Prik Hom

IMG_2132.JPG

HUOM! Ravintola on suljettu, meni ilmeisesti vähän säädöksi Aikatalon kanssa.

Thaimaalaisten ravintoloiden läpikäynti jatkui tällä kertaa persoonallisella Prikhomin kioskilla, Aikatalon sisäpihalla. Tämän viereisiä portaita on joskus tullut rampattua leffaan (Bristol taisi olla teatterin nimi) melkoisen paljon, mutta nyt täällä on enemmän karnaalisia nautintoja tarjolla. Kioskin tarjooma oli ainakin eat.fi:ssä kovasti kehuttu, joten suuntasin tänne kiinnostuneena. Menu on pitkä kuin nälkävuosi, koko kioskin seinä on vuorattu vaihtoehdoilla, joista melkein kaikki on normilounaan hintaisia tai hieman yli/ali. Päivittäin on pari vaihtuvaa vaihtoehtoa: Curry kanalla/tofulla (7,50e) joka tänään oli panang curry ja Pad Thai katkaravuilla (8e) joka oli tänään maustettu tamarindilla. Näiden lisäksi oli tarjolla alkuun kevätrullia pari chilikastikkeella, jotka sai minun valitseman tofu-curryn viereen kympillä. Tilaus ja maksu suoritetaan kioskin luukusta ja sitten odotellaan annosta.

IMG_2128.JPG

Alkuun tuli kasviskevätkääryleet ja makea chilikastike. Nämä olivat ihan hyviä, mainitsivat erikseen, että ovat heidän itsetekemiä, eivätkä pakasteista. Ihan kivat, tosin aika rasvainen tapahan tämä on aloittaa ruokailu. Kun olin puolivälissä alkupalaa, niin pääruoka annettiinkin kioskin luukusta minulle. Annos koostui kastikekupista sekä riisikakusta lautasella. Kastike oli semiok, tofu oli hyvää ja heikkoa tulisuutta sai paranneltua kastikekipolla jota kioskin tiskiltä löytyi. Muut komponentit kastikkeessa olivat melko latteita, eivätkä vaikuttaneet mitenkään erityisen laadukkailta. Sinänsä ymmärrän, ettei tällä (7,50e) hintatasolla mitään kovin ihmeellistä lautaselle saa, mutta hieman kummaksun eat.fi:ssä olevaa suitsutusta. Kovin suosittu tämä kyllä oli, jatkuvasti kävi joku tilaamassa tavaraa mukaan. Riisi oli ikävästi painautunut hyvin tiiviiksi paakuksi, eikä tämäkään ollut mitään erityisen laadukkaan oloista. Kaikenkaikkiaan tästä jäi aika halpa vaikutelma ja makumaailma oli melko köyhä verrattuna muihin thaikkumestoihin.

IMG_2134.JPG

Sisustus on karu, kioskin tiskillähän tässä ollaan. Ihmisvilinä ympärillä tulee iholle tässä istuskellessa ja tilaa on liian vähän kunnon ruokailuun. Asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä. Kasvisruokaahan täältä toki sai, mutta parempaa löytyy läheltä jokseenkin samalla hintatasolla, joten en nyt ehkä tätä lähtisi ensimmäiseksi kokeilemaan. Lasten kanssa tähän tiskille en viitsisi tulla. Kokonaisuutena tämä oli kyllä melko heikko kokemus, vaikka kovasti kioskin naiset hymyilivät ja minäkin yritin päästä “street food” fiilistelyyn mukaan.

URL www.prikhom.com
Puhelin 040-1833199
Osoite Mikonkatu 8, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.