The Boom Room

image

Phở-keiton esiintymismuotojen metsästys jatkui The Boom Roomin perjantai-pholla. Eilinen kävelylenkki stadin kujilla (ilmeisesti GoExperiencen hoitamana) kaupunkisuunnistuksen merkeissä vei Koffin puistoon ja samoihin suuntiin suunnistin siis myös tänään. Roban loppupäässä sijaitseva The Boom Room tarjoaa kahvia, sushia, teriyaki-lohta (kai, Facebook antoi näin ymmärtää) ja perjantaisin tätä vietnamilaista soppaa (11e). Lounaaseen voi ostaa myös normi kahvin/cappucinon (1,50e) tai latten (2e) kylkeen ja kun kerran kahvilaan tullaan, niin perjantain kunniaksi valkkasin cappucinon sopan lopuksi.

image

Soppa tuli kun se oli kasattu, joka oli kohtuullisen nopeasti. Kulho oli kivan näköinen, yrtit ja muut höysteet lihan vieressä saivat koko setin näyttämään oikein freesiltä ja herkulliselta. Liemi oli oikein hyvää, mielestäni samaa tasoa No. 5 Coffeen kanssa ja kokonaisuutenakin soppa oli aika samalla levelillä kuin krunikan hauska kahvilan keitos. Liha oli mureaa, kasvikset vielä napakoita ja yrtit oikein maistuvia. Tiskiltä napattu lisä sriracha (whee!) toi puolessa välissä olleeseen soppaan vielä sopivan lisäpotkun. Mutta täytyy sanoa, että niin hyvä kuin tämä(kin) soppa oli, niin ei nämä muut pärjää Fat Ramenin aivan loistavalle esitykselle. Loppuun vedetty kahvi oli oikein hyvä sekin.

image

Sisustus on persoonallisen tyylikäs ja alueensa asukkaisiin nähden oikein sopiva hienoine maalauksineen yms yksityiskohtineen. Hieman ne istuimet olivat jotenkin erikoisella tasolle vs. baaritiski ja soppa tulikin hörpittyä kohtuullisen oudossa asennossa, mutta muuten homma toimi ihan mainiosti. Isot ikkunat pitivät tuvan valoisana ja baaripöydän ääressä oli kiva ihmetellä isoroban melko rauhallista menoa. Asiakaspalvelu oli ystävällistä. Kasvissyöjälle täällä ei ehkä mahdollisesti ollut mitään tai ei ainakaan pistänyt mikään erityisesti silmään. Menu webskassa olisi kiva, lyhyellä skannauksella en löytänyt listaa Facebook-sivuilta joita muuten kyllä päivitetään tasaisesti. Lasten kanssa voisi olla noiden istuinten kanssa hieman hankalaa, vaikka yksi äiti olikin melko tuoreen kaverin kanssa liikkeellä. Hauska atmosfääri ja hyvä soppa, ihan käymisen arvoinen paikka.

URL https://www.facebook.com/theboomroomhelsinki
Puhelin 044-9772142
Osoite Iso Roobertinkatu 46 c, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.