Southern Fried Chicken

image

Tänään oli melkoisen kurja keli ulkona ja korka ennen ruokailua oli vähemmän nautinnollinen käynti lääkärissä + röntgenissä (ks. pyörällä kaatumiset), niin päätin sitten vedellä antibiootit jonkun nopean ruokapaikan patojen ääressä. Kohteeksi valikoitui hetken arpomisen jälkeen Forumin yksi viimeisestä paikoista, eli Southen Fried Chicken, jonka Manskun puolen ravintola tarjoaa kellarissaan huokeaa pizzabuffettia (7,90e) johon saa vielä 0,33l juoman (otin kokista) mukaan. Buffaan kuuluu myös salaattibaari sekä soppa. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskillä josta saa myös juoman mukaan.

image

Aloitin salaatilla ja tarjolla oli jäävuorisalaattia, ronskeja kurkkupaloja, tomaattilohkoja, porkkanaraastetta ja punakaalia. Kaikki oli hieman nahistuneita, joten yritin hukuttaa ne pullosta pursotettavaan salaattikastikkeeseen. Tämä oli kyllä melko heikko salaatti. Soppakanuunan kannen avattuani en saanut oikein selvää, että mitä se oikein oli. Varmaan jotain kasvismeinikiä, mutta siihen ei selvästi ollut kukaan edes koskenut, sen verran tasaisesti oli pinnalle erottunut jokin massa (toivottavasti vettä). Annoin tämän sopan olla ihan rauhassa. Pizzat olivat piiraan oloisia, valtavan paksun ja ilmavan pohjan päälle oli laitettu maltillisesti aineksia jonkin mitäänsanomattoman juuston alle. Mikään piiraista ei ollut nimetty, mutta ilmeisti tarjolla oli jauheliha-, paprika- sekä kinkku-ananas-pizzaa. Tiskin vierestä nappasin oreganoa ja nimeämätöntä tulista kastiketta joilla sitten yritin taiteilla makua ruokaan. Tämä on melkoista mättöä, mutta ainakin on halpaa. Jos tällaista kaipaa, niin sitten kyllä ehdotan läheistä Pizza Huttia.

image

Sisustus on melko ankean oloinen, mutta siisti ja on tätä paremmin sisustettu kuin eilinen Cafe Tanja. Pikaruokapaikkahan tämä on ja sinänsä sellaisena menee ihan ok. Kasvissyöjälle täällä ei oikein ollut mitään järkevää ja lasten kanssa en varmaan jaksaisi tänne tulla vaikka hinta onkin pienempi kuin esim. Picnicissä. Samaa tasoa kuitenkin pikaruokapaikkojen, kuten mäkkärin etc kanssa.

URL http://www.southernfriedchicken.com/
Puhelin 09-6857721
Osoite Mannerheimintie 20, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.