Pinto B’Staurant

image

Vilkkaan viikonlopun jälkeen teki mieli jotain kevyttä mutta mausteista, thaikkuhenkistä ruokaa. Näitä on tullut vaan rehattua niin ahkerasti, ettei oikein meinaa enää löytyä uusia kohtuumatkan päästä. Ravintola kuitenkin löytyi ja vielä Sörk[a/ä]n mutkasta, Vilhovuorenkadun ravintolakeskittymästä. Hassusti nimetty Pinto B’Staurant on pikku narikka, josta saa lautasannoksia haluamallaan proteiinilla (kana ja tofu 8,50e, jokirapu, kala tai simpukka 10e). Tänään oli tarjolla: Massaman curry ja Rad naa eli lasinuudelisoppa kasviksilla. Harmikseni kumpikaan annoksista ei ollut tulinen, mutta mausteisia nyt kuitenkin. Päädyin lyhyen vatuloinnin jälkeen siihen lasinuudelisoppaan. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskillä.

image

Alkuun tuli yllätyssalaatti (jee!), jossa oli ihan törkeän herkullinen seesami-chili-kastike. Salaatti oli muutenkin tavallisuudesta kivalla tavalla poikkeava ja pelkästään tätä salaattia olisi ihan kiva natustella lounaaksi. Tämän aloituksen jälkeen odotukset olivat korkealla. Jonkun hetken kuluttua eteeni saapuikin iso, höyryävä vati lasinuudelisoppaa. Aloitin maistelun ja tofu oli ihan ok, kasvikset tosi hyvällä kypsyydellä, eli juuri sopivan napakoita. Lasinuudeli nyt ei itsessään oikein maistu miltään, joten se lepää puhtaasti liemen ansioilla. Ja valitettavasti se liemi ei ollut mitään ihmeellistä, suolaisen ja hieman tunkkaisen oloinen. Kyllä tätä tuli hörpittyä siihen asti kunnes kyllästyin, mutta viime viikon Korphai veti kyllä ihan selkeän niskalenkki voiton. Tai no sanotaanko, että tämän paikan alkusalaatti oli mahtava, kun taas Korphai oli heikko, mutta se pääruoan toteutus täällä jäi kovasti uupumaan.

image

Sisustus on siisti, yksinkertainen ja kahvilamainen, muutamilla aasialaisilla vempeleillä koristeltuna. Itse menu on hauskasti iskettu liitutaululle (kiitos tämän selkeydestä) ja muutenkin täällä oli ihan ok istuskella ja ihmetellä ulkona touhuavia ihmisiä. Asiakaspalvelu oli sujuvaa ja asiallista. Kasvissyöjälle on aina ne tofuvaihtoehdot, mutta edelleenkin mielestäni parempaakin löytyy ihan viereisistä ravintoloista. Lasten kanssa tänne selkeästi voi tulla, syöttötuoliin istutettiin viereisessä pöydässä iloinen uudehko tulokas. Mutta aika nopeasti klo 11 jälkeen tämä lähti täyttymään ja yksi isompi porukka jo ehti kääntyä pois. Eli suosittu on ja kehuttu eat.fi:ssä, en osaa sanoa oliko tämä oma annos vain joku maanantaikappale.

image

URL www.facebook.com/PintoBStaurant
Puhelin 040-7799239
Osoite Vilhonvuorenkatu 3, Helsinki

 

2 thoughts on “Pinto B’Staurant”

    1. Loistavaa! Suurkiitos vinkistä, meni samantien listalle. Pitääkin käydä lähiaikoina.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.