Bistro Helsinki 15

HUOM! Ravintola on suljettu ja tilalle on tullut Lucha Loco

Riistakäristys, karpaloa ja perunamuussia, 12,50€. Esimerkillinen käristys, alkuun leipää ja salaattia. Paikkahan on erinomainen ja tyylikäs tapaus, kuten moni tällä alueella. Lounas tuli suoritettua aika nopeaan tahtiin, koska matka keskustasta tänne on suhteellisen pitkä, tennareilla suoritettuna.

Tilaus ja maksu pöydän ääressä, eli ihan oikea ravintolatunnelma, vaikkakin kiireellä (oma vika) suoritettuna. Tänne kannattaisi tulla ihan ajan kanssa nautiskelemaan ja muutama harva muu asiakas tuntuikin olevan sillä asenteella liikkeellä. Hauska yhdistelmä laadukkaampaa ravintolaa ja kortteliravintolaa.

Ruoka on, osittain ehkä korkeamman hintaluokan sanelemana, aika lihapainotteista, mutta pyynnöstä ilmeisesti saa myös kasvisvaihtoehdon ja laadun puolesta houkuttaisi kokeillakin.

URL www.bistrohelsinki.fi
Puhelin 09-42427650
Osoite Korkeavuorenkatu 4B, Helsinki

 

Bistro Helsinki 15 on 24.5.2014 rated 2.5 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.