Stadin Piste

image

Persistentti saderintama sai pysyttelemään sisätiloissa ja suunnistinkin sitten Forumin uusimpaan ravintolaan, eli Stadin Pisteeseen. Tämä on aukaistu vähän aikaa sitten Habibin tilalle, ilmeisestikin melko haastavaan liiketilaan (tässä tuntuu olevan isohko vaihtuvuus) Simonkadun sisäänkäynnin kohdalla. Paikka tarjoaa kebabia (6,90e), falafelia (6,90e), smoothieita (3,90e), pizzaa, salaatteja, shawarmaa yms kaikenlaista.

An inexpensive and small kebab and pizza restaurant in Forum Helsinki. Not really a place to hang out, but the price is right.

Other easy on your wallet places in the neighborhood are Asian Food & Grill and Barbarossa.

Ravintolalla ei tunnu olevan mitään löydettävissä olevaa webskaa vielä, joten hintojen ja listan osalta mennään ihan näppituntumalla, mutta käytännössä ne normaalit (rullat, iskenderit, pitat jne) vaihtoehdot löytyy. Nyt oli vielä jännästi avajaistarjouksena 5e hintaan iso osa valikoimaa, mikä oli positiivinen yllätys. Itselle valikoitui kebab salaatilla ja nappasin pöytään vielä tiskin vierestä pullollisen Srirachaa (! mutta valitettavasti ei kukko, vaan sitä toista, jossa on joku lintu). Tilaus ja maksu hoidetaan kassalla.

Kebab-annos saapui verrattain nopeasti, tosin eipä niitä asiakkaitakaan ollut mitenkään kauheasti, yksi ennen minua. Annos oli aika perussettiä, yksinkertainen salaatti, jossa kuitenkin bonuksena fetaa. Salaatti oli raikasta ja tuoretta, kastike jotain kaupan perussettiä ja parit oliivit purkkikamaa. Punasipulia jäin kaipaamaan, mutta se feta oli ihan hyvää. Kebab-liha olisi kaivannut omaan makuun enemmän paistopintaa ja se tomaattikastikekkin oli pliisua. Mutta Sriracha pelasti tilanteen oikein mainiosti, vaikkakin tämä versio on ohuempaa kuin se kukko. Jotain valkosipuli-jogurttikastiketta olisin myös kaivannut, jotenkin se kuuluu tähän settiin. Mutta nälkä lähti ja hyvin edulliseen hintaan.

image

Sisustus on kalseahko pikaruokapaikka ja kalusteet ovat sen verran kauhtuneet, että oletan niiden olevan Habibin jäämistöä. Seinällä on ihan hauska iso kuva tapettina, joka tuo sentään jotain meininkiä. Ulkona sekä Forumin käytävillä on myös muutama asiakaspaikka, jos haluaa enemmän ihmisvilinää (tai sadetta niskaan). Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista. Kasvissyöjälle täällä on niitä falafeleja ja salaatteja. Lasten kanssa tuskin lähtisin ihan varta vasten, tilakin on hieman ahdas isommalle porukalle.

URL http://www.forum.fi/shops/-/shops/Kahvilat-ja-ravintolat/44/Stadin-Piste
Puhelin 045-6196272
Osoite Mannerheimintie 14–20, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.