Funky Burger

Nopea skriivaus Espoon suunnalta, kävin maanantaina pikavisiitillä viimeisessä Tapiolan listalla löytyvästä raflasta. Tämä harrastus on kuin Pokémonien mestkaamista, vaikea lopettaa. Mutta kohta taitaa olla sen aika. Laitetaan nyt kuitenkin muutama entry pesään, kun vielä jaksaa. Niiden lämmössä on sitten hyvä viettää talven kylmä kausi.

Eli Ainon Funky Burger oli vuorossa, noin muutenhan täällä on vaan osia ketjuista, missä on jo käyty. Työkauden alkaminenkin on nyt jotenkin hyrähtänyt kunnolla käyntiin ja viikonlopun tuuletus tuntui tehneen tehtävänsä. Jotenkin on taas sellainen tekemisen meininki ja pryvempi fiilis.

A burger that felt slightly off, despite the nice heat from the chilies.

Other restaurants in Tapiola are Ribis, Mount Nepal and Tapiolan Keilahalli.

Tarjolla on burgereiden lisäksi myös kotiruokabuffa (9e salaatti+soppa, 10,40e koko setti), jossa tänään oli: Kaalikeitto, Nakkisroganoff ja perunamuusi sekä salaattibaari. Mutta kun mestan nimessäkin on Burger, niin pitäähän se sitten ottaa. Lounastarjouksena (13,50e) löytyy nämä: Cheese burger, chili burger, veggie burger, arizona burger sekä lohi-piparjuuri burger. Ja valinta osui (tottakai) chiliburgeriin, kuinkas muuten.

Alkuun oli salaattia buffasta, joka toimi ihan hyvin ruokahalun herättäjänä. Löytyi viininlehtikääryleitä, salaattijuustoa, ituja ja sitten niitä normijuttuja. Tuoreet kamat ja hyvä sinappikastike.

Bursa tuli kohtuullisessa ajassa, lounas olikin alkanut jo 10:30, joten en ollut ensimmäisenä kyttäämässä. Ranut olivat oikein hyviä, rapsakoita ja ilmavia. Burgeri oli yllättävän hyvä, niin sämpylän kuin kastikkeidenkin osalta. Chiliäkin löytyi kivasti, mutta valitettavasti pihvi oli kummallisen makuinen.

Siis ei edes silleen maksan makuinen, vaan siinä oli joku outo vivahde mistä en saanut kiinni. Ja ei silleen hyvällä tavalla, tämä ei toiminut itselle ollenkaan ja kun pihvi on kuitenkin keskiössä purilaisessa, niin homma floppasi siihen. Jos tällaista urheilullista burgerimeininkiä kaipaa, niin ehkä kuitenkin Elmo Sport Bistro toimii paremmin? Toki se on jonkun matkan päässä tästä.

Sisustus on urheilullinen, Granlundin paita roikkuu katossa ja lätkästagoja seinillä. Eli sporttibaari, josta saa myös safkaa. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista.

URL www.funkyburger.net
Puhelin 040-7533232
Osoite Länsituulentie 12, Espoo

2 thoughts on “Funky Burger”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.