Runebergin Pizza Kebab

Pizzamaanantai? Joo, ei ollut tosiaankaan tarkoitus, vaan olin menossa kadun toiselle puolelle, Charming East -ravintolaan (mulla on joku MSG vajari), mutta sehän on kiinni maanantaisin. D’oh. No hällä väliä, ehtiihän sinne myöhemminkin. Tämä kuitenkin aiheutti pientä säätöä, kun olin klo 12 paikalla ja siihen aikaan suurin osa mestoista on ihan tukossa. Päätin siis mennä lähimpään paikkaan missä en ole vielä käynyt.

An everyday pizza and kebab joint in Töölö, with a lunch offer of a soda and salad for starters.

The surrounding area has many interesting restaurants, such as Mamma Rosa, Tokyo55 and Sushi Wa.gocoro.

Paikka on ihan stanu pizza-kebab-mesta, josta saa lounastarjouksena (8,50e) tuotteen, limulasin ja salaattibaarin alkuun, muitakin tarjouksia löytyy. Menussa on ihan perussetti juttuja ja en ala niitä tähän tabuloimaan, kuvan laitan kuiteski.

Itse otin Empire-pizzan ja vähän Fantaa juomaksi. Salaattibaarissa oli: Jäävuorisalaattia, maustekurkkuja, pikkelöityjä pepperonichilejä, herne-maissi-paprikaa, jalopenoviipaleita, tomaattia ja paria kastiketta sekä pizzataikinan tms paloja.

Alkusalaatti menetteli, vähän tällaista purkkimeininkiä, mutta olipahan jotain tekemistä, kun odotteli pizzaa.

Pizza saapui kohtuullisen rivakasti ja oli iso lätty melko muhkeilla täytteillä. Tässä oli melko hyvä pohja, snadisti löytyi joistain kohdista rapsakkuuttakin ja maustaminen oli ook. Pizzan komponentit olivat nekin jees, aika tällainen peruslätty, mutta ei paha millään tavalla. Tähän hintaan tämä oli mielestäni kohtuullinen suoritus lounaspizzaksi. Vaikka ei tätä kyllä kovin usein kykene vetämään, nytkin jäi varmaan puolet lautaselle.

Sisustus sopii teemaan, pikaruokalahenkinen, mutta ihan siisti. Henkilökunta kävi blokkaamassa astiat tosi tehokkaasti ja näyttivät rättiä pöydälle jne. Pari tauluakin oli laitettu seinille koristeiksi.

Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista. Kasvissyöjälle oli falafeleja jne, mutta lähistöltä löytyy kuitenkin myös esim. Lukla ja erinomainen Mamma Rosa, joten en ole ihan varma miksi tänne lähtisi vegeilemään. Lasten kanssa tuskin tulisi mentyä.

URL www.pizza-online.fi/ravintolat/helsinki/runeberginpizzakebab
Puhelin 09-448220
Osoite Runeberginkatu 50, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.