NYC Burger

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/23/16

HUOM! Ravintola on suljettu ja tilalla on Eerikin Pippuri.

Ruoholahti kutsui jälleen ja päätin edellisen päivän ravintolan kommenttien suositusten perusteella käydä tsekkaamassa sen viereisen ravintolan, eli NYC Burgerin. Tätä on minulle ennenkin kehuttu muista suunnista, joten mielenkiinto heräsi.

Delightful buns and a good patty in these burgers, but go for the Build Your Own Burger choice to make sure you get one that suits you.

There are plenty of other good burgers in town, head on over to Sinne, Teatteri and Teurastamon Portti.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/23/16

Paikka tarjoaa ihan yllättäen burgereita, joko valmiina listalta (9,80e-12,90e), itse valituilla täytteillä (10e) tai sitten lounastarjouksena (9,90e lohkoperunoiden tai salaatin kera). Vaihtoehdot löytyvät listalta jonka pistän tähän kuvana, mutta käytännössä sämpylästä lisukkeisiin asti pystyy modaamaan mitä haluaa, mikä kuullostaa oikein hyvältä. Lisäksi löytyy myös salaatteja (8,40e – 10,70e) sekä lasten “build your own burger” (6,90e).

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/23/16

Jostain syystä silti hätäpäissäni yritin nopeuttaa valintaa ottamalla sokkona lounasvaihtoehdon, joka tänään oli: Artisan sämpylä, majoneesi, 150g pihvi, viikunasiirappi, feta-juusto, tuorekurkku, tomaatti ja salaatti sekä lisuke (valitsin salaatin). Tilaus ja maksu tehdään tullessa tiskille, josta löytyy myös aseet ja vedet. Annokset tuodaan pöytään, josta löytyy mausteita kuten ketsuppi, sinappi ja tabasco.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/23/16

Annos tuli kohtuullisen nopeasti, tämä kuitenkin tehtiin tilauksesta. Alkusalaatti oli pienoinen pettymys, en tiedä mitä oikein ajattelin kun otin ranujen (no okei, lohkoperunoiden) sijaan salaatin. Mielessä siinsi se Caesar-lisukesalaatti, mutta joka hieman hintavana (3,50e) jäi ottamatta. Tämä purkkimandariinien ja -maissien kyllästämä salaatti oli melko väsynyt, eikä se kastike kauheasti auttanut asiaa.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/23/16

Hampurilainen olikin sitten melkoinen keko, mutta yllätyksekseni se sämpylä yms antoivat myöten sen verran, että tätä pystyi pienellä vaivannäöllä syömään käsin. Sämpylä oli tosi hyvä ja vaikka niistä siemenistä en innostunutkaan, niin tämän sämpylän koostumus ja maku olivan erittäin hyviä ja hamppari pysyi hyvin kasassa ihan loppuun asti. Pihvi oli myös erittäin hyvä, sopivan kokoinen ja hyvin maustettu sekä mediumiksi paistettu.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/23/16

Mutta sitten ne huonot seikat, se kuutiofeta ei sopinut jotenkin ollenkaan tähän kontekstiin, ainakaan omasta mielestä. Kuten ei ne tuorekurkutkaan. Salaatti oli jees ja se majoneesi oli täyteläisen hyvää. Mutta viikunasiirappi ei jotenkin toiminut minulle ja toi hieman erikoisen sivumaun burgeriin.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 4/18/16

Summa summarum, burgerissa oli erittäin paljon potentiaalia, mutta sortuminen siihen lounastarjoukseen osoittautui epäonnistuneeksi valinnaksi (olisi pitänyt uskoa kommenttia ja jaksaa valita itse ne komponentit) ja näin ollen oma kokemus jäi vaillinaiseksi. Ja se lisukesalaatti oli myös virhe. Paremmilla valinnoilla tämä olisi hyvinkin saattanut olla parempi kuin esim. Friends & Brgrs kokemus.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 4/18/16

Sisustus tuli käsiteltyä eilen, mutta ihan siisti kahvilamainen miljöö, tosin klo 11 aikoihin jo snadisti ruuhkaisen oloinen.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/23/16

Asiakaspalvelu oli kohteliasta ja sujuvaa. Kasvissyöjälle oli salaattia tai sitten burgeri vuohenjuustolla ja tomaatilla. Lasten kanssa voisi ehkä tullakin jos olisi huudeilla, tuo oman burgerin kasaaminen saattaisi olla heistä hyvinkin viihdyttävää.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/23/16

Ps. Oli pakko kävellä metrolle kanavan rantaa ja jaksoin laittaa Pokémon Gon päälle pitkästä aikaa. Ja sain lähes saman tien Grimerin. Jei. Mutta sitten pistinkin jo pois. Alkaa olla vähän “tehty ja nähty”.

URL www.nycb.fi
Puhelin 040-1759480
Osoite Itämerenkatu 21, Helsinki
NYC Burger on 23.8.2016 rated 1.0 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.