Pacific 7

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/5/16

Tänään oli stressinsekaista vaiheilua, joten päätin sitten selailla hieman lounaat.info/helsinki listaa, josko sieltä olisi jotain löytynyt. Vastaan tuli joku Waree Café ja hätäisesti kun sitä katsoin niin ajattelin että “waree == waretus” ja sehän näyttäisi olevan Verkkokaupan vieressä. Varmaan tullut Buzan tilalle (jossa en koskaan ehtinyt käydä) ja koska listalla oli thaikkuhenkistä kamaa, niin olin myyty.

A lunch buffet with a soup, a salad bar and optional warm dishes (both meat and vegetarian options available). The buffet had wonderful pickels and the salad bar was delicious.

For other good “homecooked” buffet’s, go to Raiku, Juttutupa or Caverna.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/5/16

Ysissä matkustellessani aloin sitten vähän miettimään asiaa tarkemmin ja eihän sen kadun nimi ollut Itämerenkatu ja hetkinen, siinä Itämerenkatu 5:ssa oli se Taste Of Thai. Peli oli kuitenkin jo kovassa käynnissä, joten menin sitten sinne Länsisatamaan asti. Ja kas kummaa, Buzahan näytti olevan auki.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/5/16

Tilalle on tullut Pacific 7 niminen ravintola, joka tarjoaa lounasbuffaa joko salaatti + soppa (8e) tai sittten koko setti (10e) lämpimien ruokien kera. Tänään oli tarjolla: Tomaattikeitto, Shepard’s pie eli liha-perunalaatikko, sienilasagne, salaattibaari (pikkelöityä kurkkua, porkkanaa, retiisiä?, punakaalia, punajuurta, couscousia sattumilla, vihersalaatti-vesimelonisalaattia, tomaatti-punasipulisalaattia, pastasalaattia, kurkku-jogurttisötkötystä, lehtikaalisalaattia, siemeniä, krutonkeja jne modausjuttuja sekä sitruunavinaigrettea), leipää ja voita. Loppuun on kahvi tai tee.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/5/16

Tilaus ja maksu hoidetaan tullessa kassalle, itse otin koko setin. Aseet ja rensselit löytyvät pöydistä, paitsi lusikat, jotka sijaitsevat sopan luona. Kahvi ja tee -piste on buffan päädyssä.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/5/16

Alkuun nykäisty soppa oli oikein hyvä versio tomaattikeitosta. Täyteläinen maku, sopiva tekstuuri ja ihan kuin tässä olisi ollut aavistus sinihomejuustoa tai joku muu jännä persoonallinen vivahde. Tähän viereen otettuna se herkullinen leipä hyvällä sitkolla ja kuorella sopi erinomaisesti.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/5/16

Salaatti jatkoi tasokasta linjaa ja ne itse tehdyt pikkelsit olivat todella hyviä. Täällä melkein kannattaa ottaa tuo soppa + salaatti ja vedellä puolet lautasesta täyteen näiti pikkelöityjä herkkupaloja. Yllättäen myös se lehtikaalisalaatti maistui minulle hyvin, vaikka en tästä trendikkäästä (vai onko tämä enää trendikästä?) aineesta ole niin innostunut. Couscous oli ihan ok, se muikea sitruunavinaigrette sopi erittäin hyvin tähän ja vihersalaatti sekä se tomaatti-sipulisalaatti olivat tuoreita ja hyviä.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/5/16

Pääruoan kanssa oli pakko ottaa vielä vähän lisää niitä pikkelssejä. Mutta muuten se lämmin ruoka ei ihan niin hirveästi sykähdyttänyt. Peruna-jauhelihasysteemi oli ihan ok, mutta ei yllättänyt mitenkään maunsa puolesta. Oli ihan pakko kokeilla sitä sienilasagneakin ja sekin oli ook, mutta olisi myös kaivannut isompaa maustamista. Tästä huolimatta sanoisin, että kannattaa käydä, erityisesti jos on näillä nurkilla, mutta ehkä se (huokean hintainen) soppa + salaatti on suositeltavampi vaihtoehto?

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/5/16

Sisustus on hyvin mielenkiintoinen, hieman ööklubimainen jännittävine sisustuselementteineen, kuten neonvaloilla koristeltu polkupyörä. Täällä oli ihan kiva istuskella ja vahtia satamaan parkkeerattua laivaa sekä kadulla kulkevaa ihmismassaa.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/5/16

Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Kasvissyöjälle oli se soppa + salaatti sekä myös sienilasagne, ja ainakin se soppa + salaatti oli tosiaan koestamisen arvoinen. Lasten kanssa voisi teoriassa tulla, mutta todennäköisesti mentäisiin kuitenkin pojan suosikkiin, eli viereiseen Subbariin.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/5/16

Ps. Clarion on tulossa isosti loppuvuodesta ja pitää mennä tsekkaamaan sen Kitchen & Table keittiöhässäkkä sitten kun aukeaa.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/5/16

Pps. Tänään jaksoin taas pokeilla ja päivän pokésaldo: Magikarp, Shellder (jei), Goldeen (5km munasta) ja Rattata sekä 9 PokéStoppia.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 9/5/16

Ppps. (tai jotain) ehkä se Buzan kyltti olisi hyvä repiä seinästä?

URL www.facebook.com/BarKitchenPacific7
Puhelin 050-5430840
Osoite Tyynenmerenkatu 7, Helsinki

2 thoughts on “Pacific 7”

  1. Täällä tuli käytyä ja oli pienoinen pettymys. Salaattibaari oli niukempi, pikkelöidyt jutut loistivat poissaolollaan. Linssikeitto oli perus-ok, yön yli haudutettu possu oli kuivaa ja kreikkalainen kasvisvuoka kohtalaisen laimea kokemus.

    Järisyttävän iso tila. En ennusta paikalle pitkää ikää.

    1. No voi rähmä. Ne pikkelsit tekivät sen buffan. Se oli tosiaan aika iso tila ja jotenkin sellainen aika erikoinen yhdistelmä klubia ja ravintolaa. Eipä se edellinenkään tainnut kauhean hyvin menestyä. Taitaa olla hankala lokaatio.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.