Pompier

Bjurströmin porukoiden ja muun Postresin takapirujen remontoima VPK:n tilat ovat hauskan persoonalliset ja muutenkin tilassa on hyvä viba (saako tuollaista sanaa enää nykyään käyttää?). Ruuaksi tuli valittua “kaikki herkut” joka toki 12,50€ hinnallaan köllöttelee melko korkealla, varsinkin kun kyseessä on ihan vaan buffetti.

Mutta hyvä buffetti (vai buffa?) se kieltämättä on. Salaatti ja keitto vaihtoehto riittäisi kyllä sellaisenaankin, nyt tulee taas sitten vedettyä oikein olan takaa kun “siitä on maksettu”. Salaattibaari on runsas ja lopusta löytyy ilahduttava valikoima salaattimodaajan kippoja joissa siemeniä sun muita. Keitto oli hyvä mutta ei mieleenpainuva ja lämmin ruoka meni jo sitten säästöliekillä kun oli syönyt niin paljon. Leivätkin olivat oikein hyviä. Eli kannattaa käydä, mutta harkita, että onko se kaikki herkut sen arvoista. Huom! lämpimän ruuan kanssa on erikseen snadi salaatti tarjolla, ei sen takia ei tarvitse ottaa erikseen koko salaattivalikoimaa.

Bonuksena (jos sellaisesta tykkää) oli itse Marco Bjurström isännöimässä salia, joka toi hieman lisätwistin jo muutenkin kivan persoonalliseen ja helposti lähestyttävään konseptiin. Tarjoilijatkin olivat ripeitä (mutta ei liian) tavaroiden hakemisessa pöydästä. Ehkäpä se isännän läsnäolo vaikutti, mene ja tiedä.

Kasvisruokana salaatti ja keitto on erinomainen vaihtoehto, mutta kannattaa katsoa sen päivän keitto, ettei tule vaikka hernaria (tosin tämähän on perinteisesti torjantaina).

URL pompier.fi
Puhelin 09-663301
Osoite Albertinkatu 29, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.