Picnic

Täytyihän listalle saada myös Picnic ja tähän valikoitui nyt Forumin, mutta aika tasalaatuisiahan nämä kahvila/ravintolat ovat.

Listalta valikoitui Picnic-salaatti fetalla ja punasipulilla (8,90e). Tämähän on aika perus ketjuannos, tosin punasipulin marinadi ja leikkaus olivat ihan järkyttäviä. En nyt kuitenkaan sanoisi että tämä on heikko esitys, koska olen monta kertaa syönyt ihan kelvollista ruokaa Picnicissä. Mutta oikeasti, bleäh.

Sisustuksen osaltahan nämä ovat pirteän keltaisia ja hieman mukavampia kuin mitä joskus aikoinaan. Mutta pikaruokapaikkojahan nämä käytännössä ovat. Palvelu on ollut jokaisessa Picnicissä nopeaa ja ystävällistä.

Kaikesta huolimatta, picnic-passi lompakossa on ainoa kantisläpyskä Kaivokukan vastaavanlaisen kanssa joka joskus täyttyykin.

Kasvissyöjille tietysti löytyy salaattia ja tiettyinä päivinä keittoa ja/tai pastaa. Täytetyistä leivistäkin on jotain vaihtoehtoja. Lasten kanssa tämä konsepti toimii aivan erinomaisesti. Meillä on vakioitunut uuniperuna tonnikala-fetalla ja juustopatonki omille lapsille.

URL www.picnic.fi
Puhelin 020-7590317
Osoite Mannerheimintie 20, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.