Wayne’s coffee

Forumin ja Kampin jännittävässä yhteyskäytävässä sijaitseva Wayne’s tarjoaa nykyään lounaita (tai on tarjonnut aina, mutta en ole huomannut). Tiskille ihmettelemään valikoimaa, joka koostui muutamasta (valmiista) salaatista (kana, feta-punajuuri), porkkanakeitosta ja fetapiiraasta.

Keitto (7,90e) tuli valittua ja sitä tuli reilu kippo siemenillä, kuivatuilla marjoilla (karpalo?), paahdetuilla leivän murusilla ja pestolla höystettynä. Hyvän makuinen ja täyteläinen (kermaa?) sekä samettinen että kuuma keitto sai viereensä ison saavin kahvia. Vesi ja aseet löytyivät omasta noutopisteestä, eli ei unohda, että ollaan kahvilassa.

Sisustus on siisti ja konseptin mukaisesti hajuton-mauton. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Eli hyvä pikalounas mukavalla sohvalla istuen.

Kasvisruokaa näytti olevan hyvin tarjolla, tosin ilmeisesti tarjooma vaihtelee päivittäin. Syöttötuolejakin oli ja lattia oli vaunuystävällinen, ilman portaita tai muita. Noin muuten paikka oli ehkä hieman ahdas vaunuille, mutta tiskiltä varmasti löytyy jotain nakerrettavaa myös perheen pienimmille, kuten nyt yleensäkin kahviloissa.

URL www.waynescoffee.fi
Puhelin 010-4233260
Osoite Simonkatu 8, Helsinki

 

Wayne’s coffee on 27.5.2014 rated 1.5 of 5

One thought on “Wayne’s coffee”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.