Barbarossa

image

Taka-talvi iski ja muutenkin kiirus, niin kävin läpi mahdollisimman lähellä sijaitsevia ravintoloita. Mieleen juolahti Forumin yksi viimeisestä ravintoloista missä en ole vielä käynyt, eli pizzeria Barbarossa, joka tarjoaa isojen ja halpojen (5e!) pizzojen lisäksi kebabeja etc. Mutta siis lounaspizza ja koska edellisen kerran kun kävin mestan ovella klo 11, niin nyt meninkin ovelasti 10:30 kun se aukesi jotta välttäisin älyttömän jonon. Ja tosiaankin, sisällä oli vasta yksi asiakas minua ennen kun saavuin paikalle.

Some of the cheapest (5e) pizza in town, these are also really big. Just don’t expect a gourmet experience.

Other inexpensive food joints nearby are Asian Food & Grill and Stadin Piste.

Tilaus ja maksu tiskille, johon otin limun mukaan kun pizza oli kerran niin ihmeellisen halpa (miten näillä katteilla maksetaan Forumin perimä tilavuokra?). Itselle valikoitui Mexicana, eli pepperoni, jalopeno ja ananas. Pizzoja oli vaikka mitä, myös ravintolan omia erikoisuuksia ja kebabeja löytyi rullamuotoisina kuin “normaalimpina” vedoksina, kanalla tai naudalla.

Pizza tuli nopeasti, kuten oletinkin, kun ei ollut jonoa. Tämä oli ihan käsittämättömän kokoinen setti, reunat menivät yli lautasen ja lounaaksi tästä olisi riittänyt kahdelle nälkäiselle syöjälle. Yllättäen maku ei ollut mitenkään huono, vaan itseasiassa ihan hyvä, ottaen ravintolan kategorian huomioon. Parempaa halpispizzaa tämä oli kuin moni muu joskus kokeiltu. Pohja oli hyvin ohut ja koska täytteitä ei onneksi ollut liikaa, niin se oli paikoitellen jopa ihan rapsakka, erityisesti reunoilta. Täytteet olivat myös ihan ok hintatasoon nähden, ja kokonaisuutena tämä yllätti positiivisesti.

image

Sisustus on melko ankea, pari taulua heitetty seinälle peilin viereen ja siinä se sitten olikin. Sisustuksen osalta samaa settiä Beefy Queenin kanssa, ei olla panostettu kauheasti puitteisiin. Asiakaspalvelu oli nopeaa. Kasvissyöjälle varmaan löytyy jotain kasvispizzaa tms, mutta kyllä tämän lista oli hyvin vahvasti eläinproteiineihin kallellaan. Lähistöltä kuitenkin löytyy esim. OmNam. Lasten kanssa en todennäköisesti tänne menisi, ei ollut oikein siihenkään suuntautunut ravintola.

URL http://www.yelp.com/biz/barbarossa-helsinki
Puhelin 045-2354141
Osoite Yrjönkatu 29, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.