Da Vinci

HUOM! Ravintola (ainakin tällä hetkellä) suljettu Lasipalatsin remontin vuoksi on suljettu ja tilalla on Cafe Java.

Da Vinci on suuressa suosiossa kollegojen parissa. Ja ei ihme, parempaa lounaspitsaa joutuu hakemaan. Ihan perus Margherita (tai Caprese, kuten he sitä kutsuvat) tosin ei itseä säväyttänyt, mutta Diavolo tai Tropicana ovat erittäin hyviä. Ja kuten aina, hyvän pitsan tekee hyvä pohja. En tiedä johtuuko taidoista vai uunista, mutta näissä on hyvä sitko ja sopivan rapea pohja. Täytteitäkin on maltettu laittaa kohtuudella, eikä sillä perinteisellä suomalaisella “enemmän on parempi” mentaliteetillä.

Ainoa mikä on vähän tylsää, on se, että alkuun saa vain (ottaa itse) leipää ja voita. Ja jos pitsaa vetää, niin se leipä ei ole mitenkään hohdokas tapa aloittaa ruokailu. Tosin salaatitkin ovat täällä ihan ok, joiden kanssa se (hyvä) leipä tuntuu taas oikein mainiolta vaihtoehdolta. Kasvisruokaakin on melkein aina vaihtuvalla listalla ja sitten voi tietty ottaa kasvispizzan.

Kannattaa tulla ajoissa tai sitten varautua odottamaan, paikka on suosittu.

URL www.davinciristorante.fi
Puhelin 09-640065
Osoite Mannerheimintie 22-24, Helsinki

 

One thought on “Da Vinci”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.