Lemon Grass (2. kerta)

image

Menin tapaamaan vanhaa tuttavaa lounaalle ja koska molemmat pidämme thaikkuruoasta ja johtuen erinäisistä maantieteellisistä syistä, päätimme suunnata 3. Linjan Lemon Grassiin. Paikassahan on lautasannokset joihin kuuluu alkukeitto ja loppuun hedelmiä. Tänään oli tarjolla: Keltainen kanacurry (10e), Kalaa punaisella currylla (10e), Chili-inkivääri tofu (9e) ja Chilibasilikaporsas (10e). Itselle valikoitui possu, kun teki mieli basilikakastiketta. Tilaus ja maksu suoritetaan tiskille. Paikka oli jo melkein täynnä 11:02 (avautuu 11:00), joten oli ihan hyvä, että olimme aikaisin liikkeellä.

image

Alkuun tuli tosiaan kasviskeitto, joka tällä kertaa ei ollut mikään niin erikoinen, mutta lämmitti kuitenkin ihan kivasti ja toimi hyvänä lähtölaukauksena lounaalle. Paikka toimii first-in-first-out periaatteella, joten meidän pääruoat tulivat hyvin eriaikaan. Vaikkakin ihan luonnollista, niin hieman tämä jäi häiritsemään. Ruoka oli taas hyvää, mutta tällä kertaa jotenkin tuo valtava määrä possua ei sitten ollutkaan niin osuva valinta. Ihan kohtuuhyvää tämä oli taas, varsinkin tulisuuden osalta, mutta basilika jäi kyllä alakynteen eikä oikein mikään muukaan maku hypännyt estraadille.

image

Sisustus on edelleen hieman kauhtunut, mutta myös persoonallinen thaikkuhöystein asiakaspaikoilla täytetty pikkuravintola. Porukkaa lappaa sisään jatkuvalla syötöllä ja näemmä joku rohkea mamma toi 1-2 vuotiaan ihastuttavan lapsensakin maistelemaan tulista safkaa (huh huh) ja hienosti näytti sujuvan. Kasvissyöjälle täältä löytyy aina jotain ja tällä kertaa kaverin tofuannos oli varmasti herkullisempi pöytään tuoduista seteistä. Lasten kanssa tänne näemmä pystyy myös tulemaan, kunhan vaan omaa riittävän reteän otteen, vaunutkin olivat somasti parkissa ulkopuolella.

URL https://www.facebook.com/pages/Lemon-Grass/196214353729935
Puhelin 09-8763279
Osoite Kolmas linja 12, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.