Ju Fu

Kiinalainen töölönlahden uusissa toimistorakennuksissa. Maksu (9,80e) tiskille ja buffetin kimppuun. Avajaistarjouksena (kauan tämä on ollut auki?) limut kaupan päälle.

Alkuun maukasta puukorvasienikeittoa ja lautaselle yksitoikkoinen salaattivalikoima ja sushia lisukkeineen. Wasabi, soija ja pikkelöity inkivääri olivat ihan perussettiä, sushivalikoima oli melko simppeli mutta lohinigirit olivat miellyttävän runsaita verrattuna muihin sushibuffetteihin. Buffettia myöskin täydennettiin hyvällä tahdilla.

Fritit olivat kevätrullia, kalaa ja kanaa, kaikki ihan jees ja niiden vieressä oli vielä “mantou“, joka oli jännä fritattu sämpylän oloinen. Hapanimelä-kastike oli paremmasta päästä kiinalaisista buffeteista.

Muissa lämpimissä ruuissa oli tarjonta aika perinteistä, eli eläinproteiinia semitulisessa kastikkeessa kasvisten parissa. Kasvikset olivat säilyttäneet napakkuuden, josta plussaa. Muutenkin maut olivat ihan hyviä. Ilahduttavan lisän toi kimchin kaltainen paistettu chili-kiinankaali. Muista lisukkeista löytyi riisi, paistettu riisi ja nuudeli.

Lapsellisille löytyy tilaa ihan hyvin, myös vaunuille ja ravintolassa oli käytössä ainakin yksi hauska syöttötuoli joka oli “kiinalainen” fiilikseltään. Tosin puomia siinä ei ollut, joka näkyi taaperon ajoittaisella harhailulla.

Rankkaisin tämän stadin kiinalaisbuffetin yläpäätyyn, kannattaa koestaa. Ja jos ei käynyt edellisestä ilmi, täällä ei kasvissyöjä saa kuin mielipahaa.

URL www.jufu.fi
Puhelin 09-42892678
Osoite Töölönlahdekatu 3, Helsinki

 

One thought on “Ju Fu”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.