F8

Stokkan yläkerta on oikein kiva paikka. Mutta lounaalle se ei kyllä sopinut, tosin tässä täytyy käyttää määrettä “ei niin hyvin”. Sieltähän siis saa oikein hyvän salaatin, minkä valitsinkin kahdella pääraaka-aineella ja päälle laitoin vielä puolen litran pepsin, että tuntuisi oikein aurinkoiselta. No siitähän tulikin jo 16e annos, jolla olisi voinut juhlia jossain muualla jotenkin muutenkin. Mutta sehän on vain rahaa?

Salaatit ovat oikein kivoja täällä ja niitä on tullut aina välillä nautittua töiden jälkeen perheen kanssa, jolloin kustannus tuntuu jotenkin järjellisemmältä, tai sitten se vain häviää siihen “lapsiperhe syö ravintolassa Suomen pääkaupunkiseudulla” -horror-tarinan syövereihin.

Jokatapauksessa, palvelu on nopeahkoa (ruuhka on suuri) ja asiallista. Miljöö hieman persoonallisemmin suunniteltu kuin perusketjukahvila, mutta silti sopivan hajuton-mauton, ettei häiritse liikaa. Iso bonus lasten “leikkinurkkauksesta”, eli tyynyt + tv piirretyillä (hieman tietty tulee syntinen olo tästä vapautuksen hetkestä, mutta synnissä on hyvä rypeä sen jälkeen kun on syönyt paksusti, mutta kevyesti!) ja pienehköllä aidankaltaisella alueella.

Tänne on helppo tulla, helppo valita (kuten nyt food market/garden tyyppisistä asetelmista) ja saa sellaista kuin haluaa, oli sitten pihvi tai salaatti tähtäimissä. Plussaa pienistä jälkiruokakipoista ja konvehteista, joilla saa arkisenkin lounaan hieman juhlallisemmaksi. Mutta hintavahkohan tämä vaihtoehto on.

URL F8
Puhelin 020-7296803
Osoite Aleksanterinkatu 52, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.