Ciao Caffe

IMG_1556.JPG

Forumin yläkertaan remontoidussa ravintolakeskittymän reunalta löytyy Ciao Caffe, joka tarjoaa kahvia, jätskiä sekä lounaaksi leipää (3,70e – 5,40e), salaattia (8,40e) tai 1/2 ja 1/2 leipä+salaatti yhdistelmää (8,90e). Itse valitsin salaatin ja leivän. Salaatti valitaan tiskin takana sijaitsevasta salaattibaarista ja siihen valitaan ensin yksi pääraaka-aine (feta, kana tai kala) ja sitten sekalainen seurakunta muita juttuja. Itselle valikoitui feta, tomaatti, kurkku, paprika ja artisokan sydämet (sekä kurpitsan siemenet) salaattiin sekä kalkkuna-cheddar leivänpuolikas. Kastikkeissa oli monia erilaisia vaihtoehtoja, joista itselle valikoitui sitruunavinaigrette.

Ruoka oli yllättävän hyvä, vaikka salaatti olikin hyvin yksinkertainen. Kastike oli kuitenkin mukavan kirpeä ja tasapainoinen kokemus, tuoreiden komponenttien kera. Leipä oli myös ihan hyvä ja yhteensä nämä olivat hieman osiensa summaa suurempia. Valikoimaa leivissä oli ihan kohtuullisesti ja sieltä löytyi myös esim. vuohenjuusto-patonki vaihtoehtona.

Sisustus on kauppakeskusmainen kahvila, mutta hyvin uusi ja kiiltävähän tämä Forumin yläkerta vielä on. Ympärillä on lastenvaateliikkeitä sekä pienehkö “leikkipaikka” muutamalla välineellä (jotain helikopteria yms), joten tänne voisi kuvitella istuvansa lapsien kera. Kasvissyöjälle tämä nyt on käytännössä sitä salaattia, mutta jotenkin tuo leipä + salaattikombo tuntui hieman piristävämmältä kuin se pelkkä salaatti. Mutta ei tämä nyt mitään mullistavaa kokemusta kuitenkaan tarjoa.

URL www.ciaocaffe.fi
Puhelin 040-1510199
Osoite Mannerheimintie 20, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.