Ho Dai

image

Todella herkullinen ja laadukas vege/vegaanibuffa! Vihdoinkin tuli käytyä tässä paikassa, jonka ohi on tullut mentyä vaikka kuinka monen reissun aikana. Tarjolla on siis buffa, jossa pelkästään kanin ruokaa: Hummus, kimchi (jei!), porkkana-punasipuli, peruna-tomaatti(?)salaatti, punakaali-seesamisötkötys, se sama pikkelöityjä kasviksia -sekoitus mitä on tosi monessa buffassa, bulguri(?)salaattia sattumilla, vege-makisusheja tilpehööreillä (inkivääri ja “wasabi”), riisiä, paistettua riisiä sattumilla, tofu-porkkana-seitan(?)kastike sekä tofu-kasviskastike. Näiden lisäksi oli muutamaa chilitahnaa buffassa, srirachaa (joutsen) ja muita mausteita pöydässä sekä loppuun kahvi/tee. Tilaus ja maksu hoidettiin kassalla. Aseet ja vehkeet löytyvät buffan päältä, vedet chilitahnojen vierestä.

image
Alkupalalautasen komponentit olivat aivan loistavia! Hummus ja pikkelöidyt kasvikset jäivät vähän pliisuiksi, mutta muuten nämä olivat erinomaisesti ja isosti maustettuja pitäen myös hyvät tekstuurit. Kimchissä oli valkosipulia tarpeeksi kokonaisen palaverihuoneen päihittämiseksi ja se bulgurisalaatti oli erittäin herkullinen. Punakaali narskahteli kivasti ja tähän sopi mainiosti täyteläinen seesaminmaku. Porkkanat olivat nekin taiten maustettuja ja pikkuinen punasipulin tuoma terä toimi hienosti. Lämpimiin ruokiin siirryttäessä olikin sitten vähän tasaisempaa menoa. Paistettu riisi oli ihan hyvä, ei liian rasvainen, mutta vähän liian rauhallisesti maustettu omaan makuun, tosin tähän auttoi mainiosti se tummempi chilitahna. Molemmat tofukastikkeet olivat ihan hyviä, ehkä pidin siitä seitanista(?) enemmän. Sushit olivat tuoreen lämpimiä ja kiva kun olivat vegejä, mutta hentoja makuja tässäkin oli. Ehkä se alkuruokailotulitus peitti lämpimät alleen, mutta loppupeleissä tämä oli kyllä erittäin hyvä kokemus ja vielä tähän hintaan. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka ja menisin heti uudestaan niiden salaattien perässä.

image
Sisustus on yksinkertaisen siisti, hieman tuli sellainen olo, että istuu jonkun kotona ruokapöydän ääressä (ehkä johtui niistä tuoleista?). Asiakaspalvelu vaikutti varmasti tähän, oli ujon kotoisaa ja ystävällisen oloista. Oikein miellyttävä lounaskokemus siltäkin osalta. Taustamusiikkina oli jännästi ensin chansonia ja sitten jotain kaakkoisaasialaista lurittelua. Kasvissyöjälle tämä on loistovalinta ja kehotan menemään jos et ole jo käynyt. Lasten kanssa voisi ehkä käydä, tosin ehkä tämä on suunnattu enemmän aikuiseen makuun voimakkaiden maustamisten osalta ainakin. Hauska kokemus ja kiva kun on ihan selkeästi vegemesta, näitähän ei mitenkään suunnattomasti ole, Sen ChayLevant ja OmNam nyt tulee ensimmäisinä mieleen.

URL Ho Dai
Puhelin 044-2999968
Osoite Kolmas linja 17, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.