Tandoori

IMG_1269

Intialainen mesta Kampin vanhan metroaseman kupeessa (liikenneympyrän “takana”) oli uudehko tuttavuus. Mielestäni jossain ravintolassa tässä paikassa on tullut käytyä vuosia sitten, mutta vetäjinä ovat tuskin samat kaverit. Kyseessä on buffetti (9,70e), jossa tämän päivän käynnin perusteella käy lähitalojen virastojen virastoihmisiä. Tänään oli tarjolla: Kanaa ja sipulikuutioita tomaattikastikkeessa, possua miedossa currykastikkeessa, perunaa ja kukkakaalia inkivääri-kurkuma-korianteri-kastikkeessa, papuhässäkkää-tomaattikastikkeessa, naan-leipää, salaattia, raitaa, kahvia/teetä ja kastikkeita. Maksu hoidetaan tiskille ja sitten lautasen kanssa jonottamaan.

Salaatti oli kohtuullisen tuore, mutta niukka, koostuen pääosin jäävuorisalaatista ja sattumista. Raita jälleen kerran sopi salaatin kanssa oikein hyvin, tosin voi olla että ruokien vieressä sijaitsevat chili-, valkosipuli- ja <random>kastikkeet  olivat tarkoitettu salaatin kanssa, itse laitoin vaan chiliä kaikille eläinproteiinikastikkeille ja oli ihan semiok. Kana- ja possukastikkeet maistuivat ja näyttivät samoilta, kaksi kasvisvaihtoehtoa näyttivät hieman oudoilta joten jätin ne väliin. Naan-leivät olivat aika outoja, ihan kuin niitä olisi paistettu muurinpohjapannuilla (kova pohja), mutta vaikka naan on vaikea tarjottava buffetissa, vaikkakin esim. Leppävaaran se yksi intialainen tekee senkin ihan hyvin. Eli oli aika keskinkertainen kokemus kaikenkaikkiaan.

Sisustus ei ollut mitään ihmeellistä, asiakaspaikat ruuhkaisia, tiski oli nepalilaisravintolan henkinen ja kova ruuhka oli koko ajana. Kasvisruokaa täältä saa, mutta taas sama täytyy todeta: “parempaa löytyy lähialueen nepalilaisista”. Lasten kanssa voisi teoriassa tulla, mutta miksi? Oma kassi (punkkilääkettä karkailevalle kissalle Kampin apteekista) jäi ravintolaan joka löytyi, kun tulin palaverin jälkeen hakemaan, eli katsovat asiakkaan perään. Palvelu oli ystävällistä ja buffetmaisen nopeaa.

URL www.tandoor.fi
Puhelin 09-6940750
Osoite Salomonkatu 19, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.