Halikarnas

Pettämätön kebab buffet (9,70e). Kattava salaattivalikoima, erinomainen leipä ja muutakin kuin kebabia (joka olisi saanut olla hieman “paistetumpaa” omaan makuun). Paikka on remontoitu isolla kädellä vähän aikaa sitten ja on oikein siisti ja viihtyisä. Tosin aika tumma sisustus, mutta se taitaa olla tällaisille paikoille tyyliasia.

Palvelu oli nopeaa ja asiallista. Täällä on ilo syödä, mutta yleensä tulee otettua vielä se “viimeinen lautanen” muutamalla kastikkeella ja leivällä, joka sitten osoittautuu virheeksi ravintolasta pois vyöryessä.

Ja vaikka pääraakaine onkin lihaa, niin väittäisin että tänne kannattaa myös kasvissyöjän könytä. Tarjooma on sen verran runsas ja sitä saa tarpeeksi. Lasten kanssakin tänne voisi tulla. Tosin edelliset kerrat omien kanssa tämän kaltaisissa on osoittanut, että makumaailma saattaa olla liian eksoottinen.

URL http://www.ravintolahalikarnas.fi/
Puhelin 09-6851862
Osoite Ruoholahdenkatu 18, Helsinki

 

2 thoughts on “Halikarnas”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.