No. 5 Coffee (2. kerta)

image

Tuli sitten erinomainen (teko)syy mennä toiseen kertaan No. 5 Coffeen herkkupatojen ääreen. Tapasin kollegan joka pitää itämaisista mauista ja tuli heti mieleen tämä paikka, erityisesti kun lokaatio oli lähellä paikkaa jossa yhdessä taannoin rakennettiin ihmevekotinta. Tällä kertaa oli ilo havaita, että webskakin on saatu aikaiseksi ja siellä oli ihan relevanttia dataakin tarjolla. Itselle valikoitui tällä kertaa Thịt bò xào eli naudanliha-kasvis-kastike riisillä (10e) ja kollega nappasi Cơm đậu phụ eli tofu-kasvis-kastike riisillä (10e). Tilaus ja maksu hoidetaan tiskillä josta löytyy myös alkuun vähän leipää.

image

Naudanlihakastike riisillä oli erinomaista ja liha oli maltettu jättää mediumiksi. Parsa- ja kukkakaali yllättäen sopivat hyvin tähän kokonaisuuteen ja porkkanoiden kanssa nämä oli jätetty napakoiksi, joten tekstuureitakin löytyi kastikkeesta hyvin. Ainoa mikä hieman hämäsi oli annoksen kuvauksessa lukenut “salaatti”, joka ilmeisesti viittasi juuri näihin kasviksiin vaikka itse miellän sen hieman eritavoin. Jokatapauksessa herkullinen annos jälleen kerran.

Sisustus on käyty läpi jo aiemmin, mutta sellainen huomio jäi viime kerralla kirjattua, että ravintolan tuolit ovat jotenkin ronkelit, tai niiden jalat ovat aavistuksen epävakaat. Muuten sisustus ja kalustus on miellyttävä. Ja tällä kertaa eksoottisessa ikkunapöydässä oli asiakkaita ja näytti ihan hauskalta sekin. Asiakaspalvelu oli jälleen nopeaa ja ystävällistä. Kasvissyöjälle (jollainen kollegakin pääasiassa on) oli hieman ehkä hintsusti vaihtoehtoja, käytännössä salaattien lisäksi kaksi (tofu ja kasviskesäkääryleet), mielestäni tuossa voisi olla ehkä enemmänkin tofua vaihtoehtona, mutta ehkä kastikkeiden pohjat ovat muuten lihapainotteisia tms rajoittavia tekijöitä. Hyvä mesta, herkullinen ruoka, käy ihmeessä.

URL http://www.no5coffee.fi/
Puhelin 040-0365434
Osoite Kirkkokatu 5, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.