Presto

Kävin täällä melkein samantien kun avautui. Tilaus ja maksu tiskille ja sisään, tosin harhauduin ensin valoisaan etuosaan, joka ilmeisesti on tarkoitettu erillisiä lautasannoksia tilaaville ja kahvilla kävijöille. Takaosakin on viihtyisä ja ilmeisesti aika laaja kokonaisuus, mutta perus ruokapuoli buffetteineen oli kiva ja viihtyisä. Ruoka oli jotain lihaa (muistaakseni lihapullia), lämmitettyjä kasviksia ja kastiketta. Viereen olisi voinut ottaa jotain pastaa.

Alkuun hain ensin salaatin ja leipää, välttääkseni ruotsinlaivatunnelmaa. Homma sujui kaikenkaikkiaan mutkattomasti, vaikka ihmisiä oli kovin paljon. Taisin kuitenkin tyhjentää salaattikipon, siellä oli enää jämät jäljellä. Toivat kuitenkin salaattia lisää kohtuullisen nopeasti.

Salaatti oli hyvää, ruoka ihan ok. Palvelusta ei ole kokemuksia tiskiä enempää.

URL www.ravintolapresto.fi
Puhelin 09-61285350
Osoite
Eteläesplanadi 14, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.