Kitchen & Table

Vaiheilua? Indeed. Katselin sitä isoa listaa (miten se voi vieläkin kasvaa, kaikkien näiden vuosien jälkeen?) ja ihmettelin, että mihin menen? Elmo Sport Bar jäi maanantaille (ehkä) kun se possun pihvi ei houkutellut riittävästi. Mutta ulkona oli kamala tihku, joten jonkinasteinen sisätila-henkinen ratkaisu piti keksiä.

Onneksi muistin, että perjantaisin Clarion-hotellissa oli tarjolla burgereita ja kun sinne kerran pääsi melko kuivin jaloin 9-ratikalla, niin ei muuta kuin Pokémon-jahtiin.

Currently the tallest(?) hotel in Helsinki, this place has an international menu for your lunch. The food was good and the service was better.

Other hotel restaurants you will want to visit are Kämp, GLOBE and Lost in Helsinki.

Mesta on siis hotellin ravintola, kuten myös eilinen GLOBE ja aikaisempi Lost In Helsinki. Täältäkin löytyy kansainvälisiä ruokia ja siihen sopivaa ympäristöä. Tänään oli tarjolla: Pulled pork burger, ranskalaisia, kimchimajoneesia (12e). Annoksen saa myös liikelounaana (28e) etu- ja peräruoalla. Ja hotelliravintola kun on, niin löytyy myös ylihinnoiteltuja annoksia pisnesmiehille. Tilaus ja maksu hoidetaan pöydässä, itselle valikoitui se burgeriannos.

Alkuun tuli yllätysleipä, joka oli aika hyvä maalaisleipä voikuutioilla, tyylikkäästi asetelluissa astioissa. Mutta mikä se muovipussimainen tuoksu näissä oikein oli? Tavallaan jees, mutta jotenkin..

Sitten tuli vielä salaatti jossa oli vihreää salaattisekoitusta, baby pinaattia, pikkelöityä punasipulia ja ihan hulluna kastiketta. Diggasin tästä tosi paljon, vaikka kastiketta olikin ihan överisti. Toimi tosi hyvin ja hävitti leipä+voin pienen jännän sivumaun mennessään. Ihana aloitus.

Pääruoka saapui myös melko nopeasti ja oli aika stanu burgeriannos lautasella. Valitettavasti bursaa ei voinut vetää sisään ihan käsin ainakaan alkuun, oli sen verran hc-setti. Siitä kun sitten veteli siivuja revittyä sikaa kiduksiin, niin sai sämpylän sopiviin mittoihin ja pystyi maistelemaan sorminkin. Ranut oli ihan jees, olisivat saaneet olla rapsakampia, mutta hyvä suola etc.

Punakaali toimi rapsakoivana elementtinä, mutta maullisesti ei tuonut mitään ihmeellistä lisää peliin. Revitty sika oli maittavaa, mutta ei sekään ollut mitään häkellyttävää. Kimchi-majoneesi komppasi kaikkea kivasti ja jätti herkullisen jälkipoltteen lounaan paluumatkalle. Ehkä tämä oli omaan makuun hieman liian varovainen versio tällaisesta, mutta silti oikein hyvä toteutus.

Sisustus oli ihanan ilmava ja valoisa, isot ikkuvat avautuivat merelliseen Helsinkiin ja kaikesta työmaasta huolimatta tämä oli oikein miellyttävä ja tyylikäs lounaskokemus. Ja kuten GLOBEssa, niin täälläkin pääsi vähän siihen “ollan ulkomailla, vaikka ei oikeasti”-fiilikseen. Ja se Mietaan post-moderni maalaus? Priceless.

Asiakaspalvelu oli erinomaista. Kaikki sujui smoothisti, mitään ei tarvinnut odottaa ja kaikki olivat kohteliaan ystävällisiä. Lisää tällaista, kiitos. Kasvissyöjälle oli ainakin vegepasta (12e)  ja lasten kanssa tällainen hotellin ravintola toimii ihan tasaisen varmasti.

Ps. Pokémon Go päivittyi! Ja voi hyvää päivää, miten paljon uusia juttuja löytyi! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! \o/

Pps. Siis kai kaikki muutkin edelleen pelaa ihan hulluna Pokea? En ole ainoa? No? Pliidu?

URL www.kitchenandtable.fi
Puhelin 010-8503820
Osoite Tyynenmerenkatu 2, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.