Coconut Street (2. kerta)

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/9/16

Tänään olikin sitten vuorossa tapaaminen herra V:n kanssa ja koska molemmat pidämme kaakkois-aasialaisesta sapuskasta, niin ehdotin kohteeksi Coconut Street -ravintolan uutta tulemista Konepajahallissa. Tämä ruokarekka toimii näin ollen semikiinteästi tässä isossa ex-satamahallissa, edellinen inkarnaatio oli Hietsun hallissa. Hauskaa kun näitä entisiä teollisuuskiinteistöjä otetaan tällaisiin uusiin käyttötarkoituksiin.

Various asian cuisines on display at this food truck that has found a semipermanent location inside an interesting refurbished industrial hall.

In the neighborhood you can find some other interesting restaurants, such as Il Bucatino, Kamome and Nerone.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/9/16

Ravintola tarjoaa päivittäin vaihtuvaa lounaslistaa, joka on listattu heidän webskaansa hieman epätarkasti. Mutta siis tänään oli tarjolla (kaikki 10e): Possunposki Adobo vihreä mango-kurkkusalaatilla ja riisillä, paistettua riisiä tofulla tai paistetulla kanalla ja kananmunakeitolla sekä mausteista lehmää kookosmaidossa ja riisiä. Lounaaseen kuuluu vesi ja loppuun kahvi tai tee.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/9/16

Tilaus ja maksu hoidetaan rekan tiskille tullessa, jonka vierestä löytyy vesi, aseet sun muut vermeet. Tilasin meille kahdelle kaikki kolme annosta, paistetun riisin tofulla. Pääsipähän maistamaan näitä erilaisia tuotoksia.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/9/16

Paistettu riisi ja possun poski -annokset tulivat hetikohta tilauksen jälkeen. Paistettu riisi oli kuulemma hyvää ja tofu mitä itse pääsin hieman koestamaan oli hyvin maustettua ja paistettua.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/9/16

Munakeitto oli ilmeisesti sekin hyvä. Sivuun napattu Super(!) Hot Sriracha toi kivasti tulisuutta mukaan peliin.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/9/16

Possunposki oli sekin oikein maukasta ja murisevaa, vaikkakin aavistuksen kuivakkaa. Hyvin jokatapauksessa maustettu ja tähänkin (täysin yllättäen) tuli tuikattua reilusti sitä srirachaa mukaan. Riisin päälle sijoiteltu salaatti oli ihan jees lisä annokseen, mutta olisi voinut olla rohkeammin maustettu. Riisi oli hyvin keitetty ja sitä maustoi joko salaatista tihkunut tai sitten erikseen laitettu kastike joka toimi annoksen kosteuttajana aika hyvin.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/9/16

Lehmä oli oikein mureaa ja mehevää, se kokookosmaitokeitto taasen täyteläisen mausteista (ei muuten hajuakaan miksi näistä kuvista tuli niin keltaiset, syytän hallin valaistusta). Ne kasvikset olisivat voineet olla hieman napakampia, mutta muuten tämä annos oli oikein passeli. Se tosin tuli niin myöhään, että vatsat olivat jo muista annoksista hyvin täynnä. Hyvä lounas täynnä tällaisia kaakkois-aasialaisia makuja jännittävässä ympäristössä, kannattaa käydä koestamassa.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/9/16

Sisustus on hyvin mielenkiintoinen jukstapositio teollisen konehallin ja värikkään “street food terassin” välillä johon oman hauskan sävynsä toi todella talvinen keli ja ravintolan kesäinen tematiikka aurinkovarjoineen. Tässä oli jotenkin erityisen vitsikästä istuskella ja jutella niitä näitä vanhan tutun kanssa.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/9/16

Vaikka nyt ei mikään ihmeellinen setuppi ollutkaan liikelounaaksi, niin tällaiseen epävirallisempaan tapaamiseen sopi mielestäni oikein hyvin, varsinkin kun molemmilla on lämpimät tunteet kyseistä makumaailmaa kohtaan.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/9/16

Asiakaspalvelu oli asiallista. Kasvissyöjälle oli se tofuannos. Lasten kanssa tuskin tulee käytyä, aika kaukana normireiteistä, mutta tilaahan täällä on vaikka minkälaiselle vaunuarmeijalle, tosin syöttötuoleja varmaan vähän heikommin. Omalta osalta tosin ne syöttötuoliajat alkavat olemaan ohitse.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/9/16

Ps. Pokésaldo (joo, jotenkin intouduin taas pelailemaan): 2 * Venonat, Caterpie, Horsea, Raticate, Machop, Oddish ja 8 PokéStoppia.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/9/16

Pps. Toi Karaoke Bar Rest Room jaksaa huvittaa. Btw. tähän lähistölle on avautunut joku Red Conception kiinalainen tms, pitääpä käydä tsekkaamassa.

URL www.coconut.fi
Puhelin 044-2527180
Osoite Telakkakatu 6, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.