Tres Bones

HUOM! Ravintola on suljettu.

Hipsteripaikka jos mikä. Ruoka oli ihan jees, en kuollaksenikaan muista mitä otin. Joku kasvisvaihtoehto se oli ja ihan maistuva, mutta koostumus ja kokonaisuus jotenkin tökki, että hieman jäi lautaselle. Kasvisvaihtoehto tuntuisi löytyvän ainakin useimpina päivinä ja selvästi ruuassa on vähän enemmän yritystä kuin normiravintoloissa.

Palvelu oli rennon asiallista, mutta laskun maksaminen hieman tökki. Ruoka tuli kohtuullisen nopeasti pöytään, mutta hieman hidas kokonaiskestoltaan.

Paikka on melko tuoreesti remontoitu, tosin tämä entisen lostarin tila ei ehkä ole se herkullisin ruokaravintolaksi. Tilaahan on kyllä veivattu niistä päivistä jo muutamaankin kertaan, viimeksi taisi olla se “suola” tms crepes-vaunun perustajan pitämä?

URL www.tresbones.fi
Puhelin 045-1647064
Osoite Annankatu 6, Helsinki

 

Tres Bones on 18.5.2014 rated 2.0 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.