I love food

IMG_1921.JPG

HUOM! Ravintola on suljettu ja tilalle on tulossa 6k Food Market.

I love food eli ehkä Orient Express (ota näistä selvää) on Kampin Scandic Burgerin vieressä, 1.kerroksessa, vastapäätä dösälaitureita, sijaitseva buffa+kebab+pihvi etc rasvamonttu. Täällä en ollut aiemmin käynyt, joten kun kollegat ilmoittivat menevänsä tänne, lähdin (tietysti) mukaan. Paikkahan ei sinänsä silmiä hivele, mutta mesta oli aika täynnä jo silloin kun saavuttiin hieman yli klo 11, joten suosiota riittää. Tarjolla on siis buffet (10e) tai sitten sekalainen seurakunta kebabmestan perussettiä, eli esim. pizzaa (7-9,50e), leikkeitä (9-10,90e), pihvejä (12-19,90e), salaatteja (9-11e), pastaa (9,90-11,90e) sekä luonnollisesti kebabeja (6,50! – 16,90e). Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille, josta napataan myös buffetlautanen. Itse otin buffan, mutta takana (toisessa seurueessa) joku otti lehtipihviannoksen kahdella pihvillä (18e), joka osoittaa jonkinlaista mielenlujuutta.

Buffan linjasto alkoi ihan kohtuullisen runsaalla (tuli mieleen pizza hut) salaattivalikoimalla, jonka antimet olivat tuttuja monesta kebab mestasta. Löytyi myös leipää ja muutamaa kastiketta. Lämpimällä puolella oli kanankoipia, paneroitua kalaa, lihamureketta sekä riisiä ja muussia. Ruuan puolesta salaattiosuus meni ihan ok ja leipäkin oli semiok, vaikkakin muissa vastaavanlaisissa löytyy paremmalla sitkolla ja kuorella varustettuja, maukkaampia versioita. Mutta mutta.. se lämmin ruoka. Kanankoivet (toinen lautanen) curry-kermaviili-kastikkeella menivät ihan hyvin (koskapa eivät) alas, mutta se kala. Voi herran jestas sentään. Paneroinnista ei meinannut mennä veitsi läpi ja loppuvaiheessa kala maistui, noh, “kalalle”, eli vähän vanhalle. Kaikenkaikkiaan tämä oli kyllä hyvin heikko esitys ja tässä kohtaa voin lainaa kollegaa, että olen käynyt täällä kolme kertaa, ensimmäisen, ainoan ja viimeisen kerran. Enkä suosittele kyllä muillekaan. Kaikki muut vastaavat, missä olen käynyt, ovat olleet parempia, osa myös halvempia, muut jokseenkin saman hintaisia. Se täytyy sanoa kuitenkin, että kollegat sanoivat pizza-sliceja paremmiksi kuin joissain muissa vastaavissa paikoissa. Itse en päässyt maistamaan, kun ne hävisivät niin nopeasti linjastosta.

IMG_1931.JPG

Sisustus noudattaa jokseenkin samaa linjaa kuin esim. Pasha’s. Onhan täällä jotain tauluja seinillä ja ihan kohtuullisen siistikin on, mutta kieltämättä tästä tulee jokin huoltoasema mieleen. Kasvissyöjälle (tai muillekaan) tätä en lähtisi suosittelemaan, vaikkakin se salaattibuffet oli parempi kuin lämmin ruoka. Lasten kanssa en vaivautuisi, mutta oli täällä yksi perhe syömässä ja löytyi syöttytuolit etc. Eli teoriassa kyllä, käytännössä menisin itse jonnekin muualle, näitähän löytyy lähistöltä.

URL www.ilovefood.fi
Puhelin 09-7274767
Osoite Urho Kekkosen katu 1, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.