Itsudemo (2. kerta)

Onhan täällä käyty enemmänkin, mm. eräällä luonnontieteellisen museon keikalla perheen kanssa, mutta nyt kun mentiin koko poppoolla joululoman yhteydessä lounaalle, niin ajattelin pistää tämänkin käyntikerran talteen.

Sama setti kuin viimeksi, eli “aasialainen” buffet (6e 2-5v / 10e 6-9v / 12e muut, +2e limuhanat) salaatilla, parilla keitolla (miso ja tom yum), susheilla (vaikka mitä, myös temakeja), lämpimillä safkoilla ja erittäin kattavalla jälkkäripöydällä tai kahdella.

Kamaa saa myös take away (10e 10kpl / 20e 20kpl / 30e 30kpl) mallisena mukaan, jos sellaista kaipaa.

An excellent sushi buffet right next to the Kamppi shopping mall with a salad bar, warm dishes and an extensive set of desserts.

There are many other restaurants just next to this one, such as Papito, Bistro Manu and Asian Fast Food & Grill.

Alkuun tuli vedettyä hullu setti sushia, joka oli edelleen erinomaista, mutta riisi oli vähän ottanut damagea viime kertaan nähden, eikä ollut enää ihan niin hekumallisen herkullista kuin ensimmäisellä käynnillä.

Hyvää toi vieläkin oli, mutta nigireiden riisipallot olivat vähän tiukempaan puristettuja ja epäsäännöllisempiä. Parempaa silti kuin suurimmassa osassa Stadin buffissa ja sopivassa suhteessä päällysteisiin.

Kala oli edelleen todella tasokasta kamaa ja täällä kannattaa ehdottomasti käydä, jos tällaista settiä kaipaa, mielestäni jokseenkin samalla levelillä kuin Fuku, joka sekin on erinomainen.

Lämpimät safkat ja keitto olivat ihan hyviä, mutta enemmän pidin kyllä siitä salaattibaarin valikoimasta.

Edelleenkin se chili-katkarapu-ananassötkötys oli oiva ja kimchi on aina tervetullut lisä valikoimaan.

Jälkkäriäkin piti ottaa, kun oli perjantai ja kaikkee, tytöt tykkäsivät suklaisista jutuista sekä tuulihatuista, itse olen persompi noille irtsareille sekä jädelle.

Sisustus on linjakas ja edelleen tuntuu bränikältä. Loosseista löytyy sellaiset tatamin-kaltaiset viritykset, missä istutaan maassa ja jalat saa silti pöydän alle istumisasentoon (tällä on varmaan joku nimikin, mutta en tunne sitä ja olen liian laiska googlailemaan).

Skidit tykkäsivät kaikista vesiputousjutuista kovasti, piti ihan erikseen mennä ihmettelemään niitä. Muutenkin homma sujui jälleen lasten kanssa hyvin, tilaa on, syöttötuolit löytyy ja raflaan pääsee ramppia pitkin vaunuillakin.

Ps. Hieroin vähän blogin sivuwidgettejä, pistin kasaan Kaikki tagit -sivun ja lisäsin vielä sen ärsyttävän EU keksi-ilmoituksen, vaikka en ole ihan varma kuinka pakollinen tuo oikeasti on tällaiselle harrastelijameiningille.

Mutta oli helppo laittaa ja näemmä asennettuna jo Jetpackin mukana, joten meni samalla. Pitäisi jaksaa hieroa ne Madridinkin 18 artikkelia viimein loppuun, kuoret ja kuvat on jo laitettu aikaa sitten, mutta jostain se vaan kinnaa. Ehkä tässä kuussa löytyisi energiaa hoitaa toi.

URL www.itsudemo.fi
Puhelin 09-3233200
Osoite Salomonkatu 3, Helsinki
Itsudemo (2. kerta) on 5.1.2018 rated 3.0 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.