Kuppi ja muffinsi

Pysähdyin tähän pienehköön Kalevankadun kahvilaan lounaskävelyn loppuvaiheessa. Tilaus ja maksu tiskille, listalta pieni mozzarellasalaatti (7,90e). Tämä oli ihan hyvä perussalaatti, johon saa halutessaan leivän sivuun.

Tarjolla on oudot kastikevaihtoehdot, jotka kuitenkin tulevat kupissa salaatin viereen. Itse päädyin valkosipulimajoneesiin/aioliin, mutta siitä jäi suurin osa syömättä. Sivupöydällä oli onneksi vinaigretten ainekset ja muitakin salaatin modaamiseen sopivia asioita. Lopputulos oli ihan ok ja ympäristö oli kiva. Tämä on siisti ja kivasti sisustettu kahvila. Palvelu oli ripeää ja ystävällistä.

Kasvissyöjille on salaattia (ditto) ja sitten vaihteleva setti jonkinlaisia piiraita yms. Ja tietysti sitten makeita asioita, kuten jo nimestäkin voi kuvitella. Ja näin ollen (portaista huolimatta) tänne voi mielestäni tulla myös lapsien kanssa, varmaan vaunutkin saa johonkin ängettyä. Tiskiltä varmasti löytyy jotain nakerrettavaa koko porukalle.

URL www.kuppijamuffini.fi
Puhelin 044-0202130
Osoite Kalevankatu 17, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.