Briossi

Hauska kahvila “ressua” vastapäätä, Kalevankadulla. Tästä kun kävelee ohi, niin helposti kuvittelee kyseessä olevan hyvinkin pieni kahvila. Mutta kun sisälle astuu, niin yllättyy siitä, että kuinka paljon tilaa on. Jonoon tiskille ja ihmettelemään tarjontaa. Seinällä vaihtuva soppa ja salaattivalikoima sekä lasin takana löytyy vaikka minkälaista piirasta ja sen sellaista.

Itselle valikoitui joku tomaattikeiton tyylinen (edelleenkään näistä ei ole tarkkaa kirjanpitoa, pidättele vain hengitystä, senkin aika tulee vielä). Sivuun pikku salaatti ja itse valittu leipä hauskan monimuotoisesta valikoimasta. Itselle tuli joku juusto-yms kierre. Oli hyvä, mutta ehkä olisi pitänyt kuitenkin kokeilla jotain yksinkertaisempaa, kun yleensä sitten kuitenkin vähemmän on enemmän.

Salaatti ja keitto olivat hyvät ja jotenkin koko fiilis täällä syödessä oli miellyttävä. Hieman pariisilaista bistrohenkeä tavoitteleva ja ruoka lämmitti sisältäpäin miellyttävästi. Olo ulosastuessa oli kepeä ja aurinko paistoi.

Palvelu oli ystävällistä ja sujuvan opastavaista. Eniten aikaa taisi kulua tarjooman ihmettelyyn ja leivän valintaan. Suosittelen myös kasvissyöjille, vaikka päivästä riippuen saattaa valinta rajoittua salaatteihin.

URL www.briossi.fi
Puhelin 09-645062
Osoite Kalevankatu 9, Helsinki

 

Briossi on 24.5.2014 rated 2.0 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.