Tortilla House (Roba)

image

Rikoin sitten omaa politiikkaani ja kuljin Tortilla Housen ketjun (nyt tämä on ketju!) uuteen toimipisteeseen Roballa. Mutta rikkomus on hyvästä syystä, koska halusin saada nyt jonkunlaisen varmuuden siitä, että onko Tortilla Housen burritot tosiaankin parempia kuin muut. Ja näin minä sitten päättäväisin askelin suuntasin kohti Roban houkutuksia, läpi tuulen ja tuiverruksen. Määränpäässä olikin pienehkö narikka jossa oli tutunoloinen asetelma, eli tiski kassakoneen kanssa, johon tilaus ja maksu suoritetaan sekä yksinkertainen menurakenne, josta valitaan haluttu annoskokonaisuus. Kyseessähän on burritojen lisäksi tacoja sekä salaattia tarjoava setti (löytyy myös yksittäistacoja sekä quesadilloja) ja hinnan määrää pääraaka-aine. Näitä on tarjolla: Possua (8,70e), Kanaa (8,70e), Nautaa (8,20e), Kasviksia (8,20e). Näihin sitten valikoidaan tyyli (burrito, taco, salaatti), lisukkeet (limeriisi, mustapapu, salaatti, juusto, tuoresalsa) sekä kastikkeet (sour cream, tomatillo ranch ja chipotle). Juomia on vain maksullisia, eli hanavettä ei löydy (kai tällä saadaan lisää katetta ravintolalle) ja mukana on “ulkolaisia” (2e), “kotimaisia” (1,50e tähän lukeutui mm. Pepsi) ja vesipullo (1e). Itselle valikoitui burrito naudalla (eli jauhelihakastikkeella) ilman riisiä sekä (ilmeisesti kotimainen) Pepsi Max (ts. 9,70e). Nämä kourassa sitten kipusin ylätasanteelle.

image

Burrito oli jälleen kerran paketoitu, tällä kertaa folion lisäksi tavallaan lautasena/tarjottimena toimivaan paperiin. Mitenkään erityisen kaunis ruokalajihan tämä ei oikein ole, mutta tälläkin kertaa maku oli erinomainen. Sanoisin jopa ehkä hieman parempi kuin aiempi Tortilla House käynti, joka on erinomainen saavutus ketjun uuden paikan henkilökunnalta. Osansa tähän ehkä toi se, että tällä kertaa minut ohjattiin ottamaan kaikki soossit pötkylän sisään, sen sijasta että viimeksi harhauduin koestamaan pelkkää chipotle-versiota. Erittäin hyvä tasapaino eri komponenttien välillä ja tasainen jakauma niitä läpi koko burriton. Lisäsäväyksen toi useampi eri hotsauce, jotka olivat kivasti näppien vieressä. Ei tämä välttämättä niitäkään olisi kaivannut, mutta oli kiva modaa annosta puolenvälin jälkeen. Nyt jo melko monta burritoa upottaneena voin todeta, että nämä on hyviä burritoja. Ja näköjään tekevät vielä tasaista suoritusta eri paikoissa, kuten tällaiselta toivookin. Käykää täällä jos burritoa kaipaatte.

image

Sisustus on uudenkarhea ja melko käytännönläheinen. Ilmeisesti kohdesegmentti on illemmalla Robaa pitkin heiluvat menninkäiset, mikä on täysin ymmärrettävää. Kivempi tämä on silti kuin se Kampin versio, koska tässä ei ole niin massiivista ihmisvirtaa selän takana ja muutenkin leppoisan musiikin ja vähäisemmän asiakasmäärän takia. Oven vieressä istuessa tulisi varmaankin melko viileä, mutta ylhäällä parvella oli ihan kiva istuskella ja ihmetellä alhaalla tapahtuvia juttuja. Mutta edelleenkin siis nopeaan visiittiin tähtäävä pikaruokapaikka, eli ei tänne viihtymään tulla vaan ruoan takia. Kasvisruokaa saa ja suosittelen kokeilemaan paikan antimia estottomasti. Lasten kanssa vähän niin ja näin, edelleenkin sen verran hyvää ruokaa, että voisi ehkä kuvitella siellä Kampissa käyvänsäkin, mutta onhan nämä hieman karuja natiaisten kanssa vierailtaviksi.

URL www.tortillahouse.fi
Puhelin 050-3646294
Osoite Iso Roobertinkatu 7, Helsinki

 

One thought on “Tortilla House (Roba)”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.