Mille Mozzarelle

image

HUOM! Ravintola on suljettu.

Eilisen lumisadejärkytyksen jälkeen oli taas kivan valoisa keli ja mukavan kuulas ilma ajoi minut kävelemään hieman pidemmälle. Pääsin sitten lopultakin käymään Mille Mozzarellessa kun se ei ollut maanantaina auki. Tapani mukaan olin taas ensimmäisenä mestoilla ja pääsinkin tilaamaan rivakasti. Täällä on tarjolla kaikenlaista: Paistettua kanaa tai kalaa (10,5e), Lasagnea (10,5e), Munakoisolasagnea (10,5e), Salaatteja (10e), Päivän keitto (ilmeisesti 10,5e?). Hinnat ovat sinnepäin, webska ilmoittaa listan sekä hinnat melko ylimalkaisesti ja Facebookkia ei päivitetä tämän asian osalta. Itse valitsin lasagnen, kun halusin verrata muihin vastaaviin. Lounaaseen kuuluu salaatti ja (ilmeisesti, ainakin minä otin sitä) focaccia sekä loppuun tee tai kahvi. Tilaus ja maksu hoidettiin tiskille josta löytyy myös salaatit.

image

Alkusalaatti oli hyvä (perus tomaatti, kurkku, salaattisekoitus, tapenade sekä ilmeisesti itsetehty sieni-oliivi-paprika-cornichon-yms-pikkelssi), komponentit olivat tuoreita ja focaccia herkullista, erityisesti hyvin syvän (ihan kuin olisi ollut hieman tryffeliöljyä mukana, saatan toki sekoittaa myös vahvaan tumman oliivin makuun) makuisen tapenaden kanssa vedettynä. Vettä nyt ei yleisesti ottaen tule mainostettua, mutta kun oli suosikkilasit tarjolla, eli “lowball“, niin täytyy todeta että kaikki maistuu näistä paremmalle. Itse lasagne tuli erittäin nopeasti pöytään ja siitä oli mukana rucolaa, porkkanaa sekä persoonallisesti rosmariiniperunoita. Jännä annoskokonaisuus. Tämä lasagne oli oikein hyvän makuinen ja mukana oli jo jonkun verran tomaattia ja muutenkin tämä oli lihakastikkeen osalta enemmän omaan makuun kuin taannoinen Casa Italian versio, mutta pienemmällä juustoisuudella kuin se. Silti ehkä suosikki lasagne on Krog Madamen versio, mutta vain se ensimmäinen kerta, toisella kertaa tomaattinen kastike oli mennyt ylimakeaksi. Jokatapauksessa tämä oli siis kelpo lasagne ja maistui minulle. Porkkanat olivat myöskin hienosti valmistettu, sopivan pehmeitä mutta kuitenkin hieman napakoita sekä hyvin maustettuja. Perunat olivat jännä veto tähän sivuun, mutta hyvin paahdettuja viipaleita, tulihan nekin mutusteltua, mutta ei ne kyllä sinänsä tähän annokseen erityisemmin sopineet.

image

Sisustus oli siisti, skandinaavisen yksinkertainen, kahvilamainen ravintola persoonallisilla yksityiskohdilla. Täällä oli kiva istuskella ikkunan vieressä ja ihmetellä menoa. Asiakaspalvelu oli välittömän ystävällistä ja nopeaa. Täällä tuli heti tervetullut olo ja asiakkaiden toiveita näemmä otettiin hienosti huomioon kun yksikin asiakas pyysi vain, että laittakaa minulle jotain hyvää ruokaa. Tämän lisäksi paikalle saapunut nainen+lapsi kombo otettiin kivasti huomioon ja löytyi täältä jotain italialaisia lastenkirjojakin, eli hyvin voi tulla lasten kanssa syömään. Ehkä vaunujen kanssa hieman ahdasta, mutta varmaan sekin onnistunee. Kasvissyöjälle löytyi useampaakin juttua ja koska ruoka sekä palvelu oli niin hyvää, suosittelen koestamaan. Kiva mesta, tuli hyvä mieli.

URL http://www.millemozzarelle.fi/
Puhelin 045-3532922
Osoite Pursimiehenkatu 7, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.