Kin Sushi (4. kerta)

image

Perhe tuli stadiin ruokailemaan ja perinteitä kunnioittaen mentiin syömään Kin Sushin mainioon buffaan koko köörillä (aikuiset 11,80e ja lapset 7,80e per nenä). Paikassa siis tarjolla buffa jossa sushin lisäksi kaakkoisaasialais-henkisiä kastikkeita ja riisiä tai paistettua nuudelia. Loppuun on kahvia, valmiiksi haudutettua teetä ja jotain hyytelöjälkkäriä shottilaseissa. Ruokajuomaksi löytyy vapaasti käytettävä limuhana (ja vettä tietty). Tilaus ja maksu hoidetaan sisääntullessa kassalle.

image

Sushi oli tällä kertaa vielä parempaa kuin aiemmin ja erityisesti lohi oli erittäin tuoretta ja herkullista. Buffaa myös täytetään sitä tahtia kun se tyhjenee, vaikka tyhjennystahti onkin kova (tämä on hyvin suosittu). Sushien ja pienen alkusalaatin jälkeen nappasin kastikkeista possun ja naudan riisin kaveriksi. Laitoinpa possun päälle vielä nam pla kastiketta oikein kunnon tujauksen sekä viereen hauskaa kurkku-punasipuli-chili-pikkelsiä. Ja yksi satay-kanavarraskin sattui mukaan. Kaikki oli erittäin hyvää ja vaikkakin possu oli tällä kertaa valtavan tulista, niin siitä sain syyttää ihan itseäni ja raskasta nam pla kättä. Pikkelsi oli hauska lisä tähän lautaselle ja piristi makukokemusta kummasti. Satay-kanakin oli hyvin paistettu ja maustettu, vaikka itse en sataysta niin perustakaan. Kuvista puuttuvan friteeratut kanapalaset olivat erittäin hyvin fritattu ja pysyivät rapsakoina koko lautasella oloajan. Nämä olivat mielestäni ihan kärkikastia kaupungin frittitarjonnassa. Hapanimeläkastike oli myös hyvä. Kaikenkaikkiaan tämä on erittäin hyvä setti ja mielestäni pienen laadussa tapahtuneen notkahduksen jälkeen taas parantanut menoa kuin sika juoksuaan. Paras sushibuffa missä edelleenkin olen käynyt.

Sisustus on kuvattu jo monta kertaa aiemmin, mutta siis siisti ravintola itämaisella fiiliksellä. Palvelu oli asiallista ja nopeaa. Kasvissyöjälle löytyy kasviskastiketta, paistettuja nuudeleita ja kevätrullia sekä muutamaa eri vegesushia, mutta ehkä tarjooma on siltikin melko kallellaan eläinproteiineihin. Samalla hinnalla syö paremmin lautasannoksen kasvisruokaa jossain lähipaikassa, mutta kyllä täällä kuitenkin ruokaa löytyy jos pitää porukan messissä mennä. Lasten kanssa täällä oli erittäin mukava jälleen kerran käydä kun natiaiset kävivät omatoimisesti (pienintä lukuunottamatta) hakemassa sushit sun muut ruoat. Hyvä mesta, kannattaa käydä.

URL http://www.kinsushi.fi/
Puhelin 045-1667888
Osoite Lönnrotinkatu 2, Helsinki

 

Kin Sushi (4. kerta) on 20.2.2015 rated 3.0 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.