Minos

Kampin kreikkalainen ravintola jossa on pitänyt käydä jo pidemmän aikaa. Pöytään istumaan ja päivän lista käteen jolta tuli valittua bifteka ja kasviksia (9,90e). Alkuun tuli pieni ja raikas salaatti ja leipää. Hyvä grillin maku jauhelihapihvissä, muuten puuttui yritystä. Eniten annosta latisti väsyneet pakastekasvikset. Ei tämä mitenkään erityisen kreikkalaiselta vaikuttanut, enemmän keskinkertaista kotiruokaa.

Ympäristönä ravintola on tosiaan hieman kreikkalaisen ravintolan muottiin istutettu, tarjoilijoina oli myös asiaankuuluvasti kreikkalaisia miehiä. Palvelu oli ystävällistä, mutta hitaanpuoleista lähes tyhjästä ravintolasta huolimatta.

Kasvissyöjille oli listalla jotain vaihtoehtoja, mutta koska listaa ei ole netissä saatavilla, niin menee vähän arvailun puolelle. Lapsien kannalta vähän siinä ja siinä, ravintola oli aika täynnä asiakaspaikkoja, joten ainakaan vaunuilla ei ehkä kannata saapua.

URL minos.fi
Puhelin 09-664047
Osoite Urho Kekkosen katu 1, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.