Agata

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/13/16

HUOM! Ravintola on suljettu ja tilalle on tullut italialainen viinibaari, Bricco.

Anna22:n tilalle saapunut Agata on kahvila joka tarjoaa gluteenittomia juttuja, sekä lounaaksi kasviskeittoa sekä sämpylää levitteillä. Tarjolla näytti olevan kaikenlaista kakkua jne myöskin, jos sellainen perinteisempi kahvilameininki kiinnostaa.

Cafe with gluten-free vegetarian and vegan food on offer.

Other restaurants in the vicinity are OmNam, Briossi and Kuppi ja muffini.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/13/16

Tänään keittolounaana (7,90e) oli tarjolla: Kurpitsakeitto chimichurrilla sekä spelttileivällä ja pesto-, vegemajoneesi- sekä voi-levitteillä. Kylmäkaapista sai vedet ja keiton vierestä aseet yms.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/13/16

Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille tullessa. Tarjolla on myös lounaskahvi (1e) joka oli joko pannukahvi tai tuplaespresso. Olin nuhissani vedellyt jo niin ison setin kofeiinia, että oli pakko jättää kahvit koestamatta, vaikka jostain syystä (ehkä juuri siitä) olisin tavallaan halunnutkin kupin kuumaa loppuun.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/13/16

Leipä oli ihan kiva, ei sellainen gluteeniton hirvitys mihin joskus törmää, vaan ihan kohtuu kuohkea ja rapsakka pinta. Plussaa niistä siemenistä ja vaihtoehtoisista levitteistä. Tosin levitteistä vain se voi oikeastaan osui itselle, johtuen mahdollisesti kaatumataudin aiheuttamasta maistamattomuudesta.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/13/16

Kurpitsakeitto oli lämmintä ja hyvää. Samettinen koostumus korostui keittoon dumpatun chimichurrin (tai sen kaltaisen, valkosipuli-chili-persiljahakkeen ja öljyn muodostaman sötkötyksen) kontrastista. Raaka valkosipuli toi jyrkkän tujun puraisun muuten melko hentoon makumaailmaan ja chili sekä persilja toimivat tässä kontekstissa loistavasti.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/13/16

Iso kupillinen keittoa oli oikein hyvä ja sopivan kevyt lounas. Ja vielä melko edullinenkin, kiva että näilläkin nurkilla löytyy vielä useampiakin ravintoloita joissa ei ole pakko maksaa itseään kipeäksi.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/13/16

Sisustus on jokseenkin samanlainen kuin Anna22:ssa, tällainen siistin linjakas kahvila. Tosin jotain musaa olisi ollut kiva saada taustalle, nyt se kylmäkaapin hurina toimi äänimaiseman hallitsevana elementtinä.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/13/16

Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja heti osattiin kysyä, että onko eka kerta ja selitettiin miten homma toimi. Kiitos siitä. Kasvissyöjälle on se soppa ja todennäköisesti suurin osa/kaikki kahvilan tarjoomastakin, Facebook-sivuilla oli ehkä maininta vegaanisista jutuistakin. Lasten kanssa voisi ehkä piipahtaa kahville ja pullalle tms, tilaa ainakin löytyy.

URL www.facebook.com/pienihillokauppa/
Puhelin 040-1261115
Osoite Annankatu 22, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.