Cafferino Oba

20140606-134953-49793374.jpg

Kalevankadun hietsun päädystä löytyy kahvila, jonka ohi olen kävellyt usein ja nyt päätin käydä, tosin etäinen fiilis, että aikaisemmin tässä oli joku sushipaikka (tarkistin ja vaikuttaisi siltä että oli Hanami edellisellä ohituskerralla).

Olikin sitten kebab-paikka (hitsi), mutta tehdyistä päätöksistä ei poiketa, erityisesti kun kävelin aika pitkän matkan tässä helteessä tummalla puvulla.

Itse valitsin listalta Vege 1 (6,90e), jossa pita, grillattua paprikaa, fetaa, grillattua munakoisoa, tomaattia, salaattia, punasipulia, fetaa ja tahnoja. Tiskiltä saa (thai?)basilikalla maustettua vettä, joka oli hauskaa vs. normikraanavesi. Annos tuli hitaasti, selvästi se rakennettiin pienistä komponenteista, käsin ja rakkaudella (tai jollain). Kannattaa taas tulla ajan kanssa, ilman turhaa kiirettä.

Ruoka oli maukasta ja sopivan kokoinen. Tosin jälleen kerran jäi hieman kaipaamaan tekstuureihin vaihtelua ja myös pieni happamuus olisi tehnyt terää. Pita ei myöskään ollut tasku, joka aiheutti klassisen syö-reunoja-pitkin tilanteen loppuvaiheessa. Leivän olisi saanut myös grillattuna (sama hinta), joka olisi mahdollisesti tuonut kaivattua rapsakkuutta. Liekö taas annoskateutta, mutta lähipöytään kannettiin sen verran kivannäköinen salaatti, että ehkä sittenkin..

Sisustus muuten aika perus-siisti kahvila. Ja keittiön oviaukon ulkopuolella on Nazar suojaamassa. Tarjolla myös päivän lehdet.

Kasvisruokailijoille löytyy useampi vegevaihtoehto ja salaatti, tänään oli myös Mustajuuri-chevre-soppa (6,90e) + salaatti (3e) tarjolla. Kahvilassa oli myös mamma-edustus vaunuineen, eli näemmä sekin onnistuu. Rauhallinen ympäristö siihen.

URL www.facebook.com/cafferinooba
Puhelin 045-1842038
Osoite Kalevankatu 47, Helsinki

 

2 thoughts on “Cafferino Oba”

  1. Ollaan käyty täällä muutaman kerran lounaalla, ja ruoka on TODELLA hyvää – mutta palvelu on ihan mielenvikaista sekoilua, annoksissa kestää tosi kauan ja kun ne tulee pöytään, on ihan tuurista kiinni tuleeko sitä mitä oli tilattu. Jännitystä elämään! Kokki osaa hommansa ja paikka on viihtyistä, vielä kun saisivat tuon tilausten ottamisen, rahastamisen yms. organisoitua jotenkin järkevästi ettei a) menisi aina 1h lounaaseen ja b) tulisi ketutus kun annokset menee pieleen…

    1. Kuullostaa aika samanlaiselta kokemukselta. Ruoka oli maittavaa, mutta sitä sai tosiaan odottaa. Salaatit näyttivät myöskin isoilta ja kokeilemisen arvoisilta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.