Eerikin pippuri

20140609-202708-73628242.jpg

Tästä ei ruokailu nopeudu, ellei syö jotain astronauteille tarkoitettua nesteytettyä herkkua. Forumin kukontorilta sisään ja tilaus kebab+salaatti, limu sivuun (8,50e pakettihinta). Ruoka tuli lähes samantien ja koko homma hoitui 12 minuutiin (oli vähän kiireempi päivä).

Ruoka on perussettiä, ei tulisuutta ei ihmettelyä. Kaikki maistui jotenkin väsyneeltä, salaatti sentään oli rapsakkaa. Tomaatit ja kurkkuviipaleet liian isoja ja leipää ei oikein tehnyt edes mieli. Maha tuli täyteen ja sitten puolivälissä annosta lopetinkin syömisen. Melkein mistä tahansa kebab-henkisestä paikasta missä olen käynyt lähiaikoina saa parempaa kuin tämä. Plussaa siitä, että vielä klo 16 jälkeen sai lounashintaan ruokaa.

Kasvissyöjille löytyy falafeleja ja lasten kanssa en vaivautuisi. Ympäristö on kalsea kebab mesta, oikeassa Eerikin pippurissa sentään jonkun verran panostettu sisustukseenkin. Palvelu oli erittäin nopeaa ja asiallista.

URL eerikinpippuri.fi
Puhelin 050-4629798
Osoite Mannerheimintie 18-20,  Helsinki

 

One thought on “Eerikin pippuri”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.